4

Előfordulhat, hogy csak 2016-ban jön a Karib-tenger kalózai 5

Eléggé zsúfolt a 2015-ös nyár, a bemutatandó sikervárományos filmek között a Pirates of the Caribbean: Dead Man Tell No Tales is helyet kapott. Ám eddig nem haladtak túl sokat érdemben az előkészületekkel, így a Disney valószínűleg eltolja egy évvel a premiert.

A Karib-tenger kalózai 5 forgatókönyvén Jeff Nathanson dolgozik és a stúdió ezúttal nem akarja két kézzel szórni a pénzt, e helyett inkább ott faragnak a büdzsén, ahol csak tudnak. Sean Bailey, a stúdió fejese azt mondta, hogy Jack Sparrow következő kalandjától sokat várnak és természetesen a rajongóknak sem akarnak csalódást okozni. Épp ezért nem akarják elkapkodni, ha minden részletet megbeszélnek és minden a helyére kerül, akkor indulhat a forgatás. És ezt a pontot még nem érték el.

4 komment

    • A második rész még csak csak elment, de a harmadik és a negyedik… De a Disneynél soha sem lehet tudni, hogy mikor csinálnak bődületes nagy hülyeséget… Minden esetre kíváncsian várom, hogy mit hoznak ki belőle. Főleg, hogy már Johnny Depp sem rajong ezért a szerepért annyira.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *