10

Bruckheimer dolgozhat a Beverly Hills-i zsaru 4-en. Bad Boys 3 betervezve!

beverlyNem megy jól mostanában Jerry Bruckheimernek, az egykori ászproducernek. A magányos lovas csúnya bukása után világossá vált számára, hogy gyorsan véget érhet a karrierje, ha így folytatja. Mint sok hozzá hasonló, több produkcióval beégett filmes régi, sikeres alkotásai között turkál, hátha tudná folytatni.

A Variety információi szerint Bruckheimer visszatér a Beverly Hills-i zsaru negyedik felvonására. Vele indult el a franchise, majd a harmadik felvonásból már nem kért, akkor még jó volt a szimata és időben lelépett a projekt környékéről. A Top Gun 2 megvalósítása szintén napirenden van, Tom Cruise is benne lenne a második részben.

Ezen túlmenően a Bad Boys 3 is tervezőasztalra került, a producer azon van, hogy minél előbb elkészülhessen egy forgatókönyv. Jelenleg nem tudni, hogy Michael Bay, Will Smith és Martin Lawrence miként viszonyul az újabb részhez, de három évvel ezelőtt még mindannyian boldogan benne lettek volna. Ráadásul Bay a sok „transformerezés” után újra együtt dolgozhatna azzal az emberrel, aki megismertette őt Hollywooddal és a világgal.

badboys

10 komment

  1. Bizony már ideje lenne elkészíteni. Jót tenne mindenkinek…főleg Martin Lawrencnek. Szegénynek már megkopott a hírneve, pedig jó színésznek tartom.

  2. Szerettem mindkét Bad Boys részt, de nem tudom, hogy van-e még szufla egy harmadikban. Csak akkor vágjanak bele, ha jó dumákat tudnak adni a két zsaru szájába és nem lesz erőltetett a dolog. Csak a pénzért nem éri meg belevágni…

    • Szufla lenne benne, de csak akkor, ha nem próbálnak rálicitálni a második részre, ahol páran majdnem elfoglalták Kubát:D Maradjanak meg szépen Miamiban, legyen mókás és akciódús, de azért fogják szorosan Bay-t, nehogy túl messzire menjen.

      • Igazából én se bánnék egy harmadik részt. Viszont a Bad Boys II-ből, meg Bay totális elhülyüléséből (TF2, TF3) kiindulva nem lenne benne köszönet, ráadásul Will Smith-nek Kuba egy éves GDP-jét kéne leadni, úgy megnőtt az arca. A 2-ben engem nem az akciók zavartak (van, hogy csak úgy külön megnézem az autópályás üldözést), hanem a TF-ben már csúcsrajáratott infatilis-szex-fingós humor túlpörgetése, meg az a jelenet, ahol vagy fél óráig a halottak beleiben turkálnak, és ez viccként van tálalva. Szóval vissza kéne fogni Bay-t, de amíg a TF3 1,2 milliárdot hoz, addig minek is fognák vissza.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *