1

Vámpírakadémia előzetes

2010 júniusában a Preger Entertainment tette rá a kezét a Vámpírakadémia regényfranchise jogaira. Richelle Mead írónő vetette papírra a regényeket, az első részből 3,5 millió darabot adtak el Amerikában, e mellett 34 országban jelentek meg az eddig kiadott felvonások.

2012 végén Daniel Waters látott hozzá a forgatókönyv megírásához, az is kiderült, hogy testvére, Mark Waters ülhet a rendezői székben. A direktor leginkább vígjátékok (Nyakiglove, Nem férek a bőrödbe) közelében érző jól magát, de készített már fantasy-t is (Spiderwick krónikák)

Zoey Deutch játssza Rose Hathaway-t, a félig ember-félig vámpír Dampyr klán tagját, akinek abszolút nem tetszik, hogy a Vámpírakadémián kellene tanulnia. Megszökik, de elkapják és visszaviszik a suliba, ahol testőrnek nevelik.

Egy komment

  1. Elég pontatlan ismertető lett…
    Rose nem azért szökik el az akadémiáról, mert nem szeret ott tanulni, hanem azért, mert a barátnője, Lissa élete, aki szintén az akadémia tanulója, veszélyben van. Ezért, fogják magukat és lelépnek az iskolából. Lissa egy mora (tiszta vérű vámpír) és a Dragomir-klán utolsó egyenesági tagja, fontos személyiségnek számít a morák között. Rose, pedig a leendő testőre.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *