0

Heti bemutatók

elysium

Elysium – Zárt világ (Elysium): Neill Blomkamp sci-fijében a gazdagok egy űrállomásra nyerhetnek belépést, ahol semmivel nem kell törődniük. A szegényeké a Föld. Matt Damon karaktere végletekig elszánt, olyan feladatot vállal be, ami mindent megváltoztathat.

Mielőtt éjfélt üt az óra (Before Midnight): Richard Linklater, Ethan Hawke és Julie Delpy a Mielőtt felkel a nap harmadik részét hozta össze. Hawke és Delpy karaktere kilenc éve házasok, van egy ikerlányuk. A páros egy tengerparti helyen beszéli ki az eltelt éveket és szóba kerülnek az érzelmek is.

Percy Jackson: Szörnyek tengere (Percy Jackson: Sea of Monsters): Veszélybe kerül a görög istenek törvénytelen gyerekeinek a tábora. Csak Percy és barátai tudják visszaállítani a rendet, vissza kell szerezniük az Aranygyapjút.

Repcsik (Planes): A Verdák spin offja, a Pixar közreműködése nélkül. A Disney házimozis forgalmazásra szánta, de végül a mozikba küldte. Kocsik helyett repülők a főszereplők, egy permetező kisgép a főhős.

Előtted az élet (Tutta la vite davanti): 2008-as (!!!) olasz vígjáték. Marta remek tanuló, egyetemi tanárai szerint fényes jövő előtt áll, ám mégsem talál melót. Később egy telefonos értékesítő cégnél sikerül elhelyezkednie.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *