0

UIP hírlevél

0uip

Szupermodell is bejelentkezett A szürke ötven árnyalatára

Miközben még nem lehet tudni, ki játssza majd A szürke ötven árnyalata férfi főszerepét, az már nagyon valószínű, hogy Cara Delevingne szerepet kap a filmben. A hamarosan 21 éves szupermodell javában tárgyal a producerekkel, és rajta igazán nem fog múlni a szerződtetése. A szőke leányzó korábban már jelezte, hogy szeretné otthagyni a kifutók világát, mert hollywoodi sikerekre vágyik, egy ilyen híres film pedig nagyot lendítene a karrierjén. Cara már kipróbálta magát színésznőként, és nagyon élvezte, hogy orosz grófnőt játszhatott az Anna Kareninában.

Közben Aaron Taylor-Johnson ismét azt nyilatkozta, hogy nem ő játssza majd A szürke ötven árnyalata férfi főszerepét, annak ellenére, hogy a felesége, Sam Taylor-Wood rendezi a filmet. A színész szerint ő nem annyira dögös pasi, hogy sikerrel alakíthatná Christian Greyt, aki ugyebár a legvonzóbb férfi a világon. Pedig Taylor-Johnson nagyon szépen kigyúrta magát hamarosan látható filmje érdekében, ami illendő is volt, hiszen a Kick-Ass 2-ben amatőr szuperhőst játszik.

(Kick-Ass 2 – hazai bemutató: 2013. augusztus 22.)

(Fifty Shades of Grey – amerikai bemutató: 2014. július)

Kevin Costner hiába fut a pénze után

Ismét elutasította a bíróság Kevin Costner beadványát, aki csalás miatt akart pert indítani. A színész azt állítja, hogy az 1991-es Robin Hood-filmjét gyártó cég nem fizette ki a neki járó jogdíjat a 2010-es és a 2011-es év bevételek után. A bíró arra hivatkozott, hogy a beadvány nem felel meg bizonyos jogi formaságoknak, és már csak egy alkalma maradt Costnernek, hogy megpróbáljon pert indítani.

Kevin Costnert hamarosan egy izgalmas thrillerben láthatjuk. A Tom Clancy kémregényéből készült Jack Ryan, amennyiben sikeres lesz, új sorozatot indíthat el a bestseller szerző további műveinek feldolgozásával. A CIA szakértőjét, Jack Ryant eddig három sztár formálta meg nagy sikerrel. Alec Baldwin (Vadászat a Vörös Októberre), Harrison Ford (Férfias játékok, Végveszélyben) és Ben Affleck (A rettegés arénája) után most Chris Pine (Star Trek) játssza a népszerű hőst. Kevin Costner az ő mentorát alakítja, Mrs. Ryant pedig Keira Knightley alakítja.

(Jack Ryan – hazai bemutató: 2014. január 16.)

Mark Wahlberget idegesíti a felesége

Nem szereti Mark Wahlberg, ha a felesége meglátogatja a filmje forgatásán, mert rögtön ideges lesz tőle. Azt nem bánja, ha Rhea Durham vele utazik valamelyik forgatási helyszínre, de azt nem engedi neki, hogy akkor is ott legyen, amikor a kamerák már forognak. “Rögtön nagyon elszégyellem magam, mert az a gondolat gyötör, hogy miket gondolhat rólam” – vallja be a négygyerekes sztár. Két fia és két lánya szerencsére nem idegesíti a sztárt, olyannyira nem, hogy valamennyiüket beprotezsálta következő filmjébe, a Transformers 4-be. “Mind borzasztóan boldog, mert imádják a robotokat, és már most filmsztárnak képzelik magukat” – lelkendezik Wahlberg.

(Transformers 4 – hazai bemutató: 2014. június)

0rd

Már Vin Diesel is dubajozik

Sikerült megállapodni, így már biztos, hogy a Halálos iramban hetedik részében dubaji jelenetek is lesznek. A film alkotói számára nem csak a sivatagi város elképesztő látványvilága miatt érdekes Dubaj, hanem azért is, mert a produkció 30 százalékos költség visszatérítésben részesül. Már közzé is tették a felhívást, amelyben helyi statisztákat toboroznak. A forgatás szeptemberben kezdődik. Természetesen visszatér Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson és Michelle Rodriguez, az új főgonosz pedig Jason Statham lesz, ahogyan a hatodik rész végén beharangozták.

(Fast & Furious 7 – hazai bemutató: 2013. július)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *