1

Heti bemutatók

after-earth

A Föld után (After Earth): Will Smith és Jaden Smith kényszerleszállást hajt végre a Földön, amelyet az emberek 1000 éve elhagytak. M. Night Shyamalan dirigálta a sci-fi, a kritikusok alaposan lehúzták.

Transz (Trance): Danny Boyle filmjében James MacAvoy egy aukciós ház alkalmazottja segít elrabolni egy festményt. Csakhogy beüti a fejét, nem tudja felidézni, hogy hova rakhatta az értékes képet. Egy hipnózissal foglalkozó pszichológushoz fordulnak segítségért.

Én és te (Io e te): Bernardo Bertolucci alkotásában egy visszahúzódó tini osztálykirándulás helyett a pincében húzza meg magát. A nyugis órákat 23 éves féltestvére zavarja meg, a lány eléggé problémás életet él.

Volt egyszer egy család (È stato il figlio): Olasz dráma, amelyben egy maffiózók közötti tűzharc során meghal egy lány is. A kormány kártérítést fizet a családnak, akik még az összeg megérkezése előtt költekezni kezdenek.

Felcsípve (20 ans d’écart): Francia vígjáték. Alice egy divatlap szerkesztője, akit csak a munka érdekel, magánéletét félreteszi, de azért hiányzik neki egy férfi. Megismerkedik egy 20 évvel fiatalabb egyetemistával. A nő rájön, ha úgy tekintenek rá, mint aki bárkit megkaphat, még akár elő is léptethetik.

 20_ans_d_ecart

Egy komment

  1. M. Night Shyamalan dirigálta a sci-fi, a kritikusok alaposan lehúzták. – nem véletlenül

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *