10

Az Acélember újabb előzetes

Zack Snyder szeretne egy folytatást elkészíteni, mielőtt a Warner rászánná magát az Igazság Ligájára. A rendező várna még a DC szuperhőscsapat produkcióval. Henry Cavill úgy véli, hogy talán egy Batman/Superman film jól jönne, hiszen eléggé érdekes és izgalmas lenne a két hőst összehozni. E mellett örülne Az Acélember következő felvonásának is, hiszen ott is meg lehetne mutatni néhány dolgot. A színész azt mondja, hogy nem lehet csak úgy hirtelen egy olyan világot a nézők elé tárni, ami tele van istenekkel és nagy erejű hősökkel.

 

10 komment

  1. Ide az előzetes alatti zene előadóját, címét most (Talán egy Hans Zimmer muzsika) :-). Mekkora Epic már!

  2. Jónak tűnik, csak a trailerből megismert story már leáttam az elmúlt évekből fél tucatszor 🙁 ( de remélem ez csak a film 1%-volt amit bemutattak és nem ez lesz a végső történet)

  3. Várós bizony….az idei év eddig messze a tavalyi mögött marad.Eddig csak A nagy Gatsby -től esett le az álam, és az Olympus has fallen okozott kellemes csalódást.A Batmnan /Superman crossover már csak azért is érdekes lenne, mert Bale ugye még messze nem öregedett ki Batman szerepéből. Másrészt Cavil nyilatkozatából kiderül, hogy Superman-t nem a “jé, itt van egy hős köztünk, de jó” felfogásból közelítik meg..sokkkal inkább az egy “földönkívüli él köztünk”realistább mód fog működni.Ez épp úgy beférne Batman világába, mint az Árnyak ligája, a rejtélyes tibeti növény, vagy épp a föld alatti börtön a világ “egy rusztikusabb” pontján..:)

  4. Egész jó trailert összeraktak,:) végre nem olyat csináltak amiben nem Lex Luthor lesz mer az már annyira elcsépelt ,lerágott csont lenne meg unalmas is mint az előző superman film ,szóval jónak igérkezik:)) amúgy asszem ennek az első előzetese nagyon gyenge volt de ez nagyon jó 🙂 az ilyen filmeket érdemes moziban megnézni 🙂 így elsőre ,a trailer alapján 10 ből egy erős 9-est adok neki:)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *