1

DiCaprio és Foxx nyomozgat

Craig Zahler regénye még nem jelent meg, ám a Warner máris lecsapott a Mean Business on North Ganson Street megfilmesítési jogaira. Sőt, máris kerítettek két tehetséges színészt a produkcióhoz. Leonardo DiCaprio és Jamie Foxx nyomozgathatnak a filmben, amelynek megjelenése jelenleg nem ismert. Előbb a forgatókönyvet kellene ügyesen megírni.

DiCaprio egy nyomozót alakíthat, akinek gyönyörű felesége egy nap eltűnik. Kiderül, hogy az asszony kurva volt, ráadásul pénzét is lenyúlta. Magánélete romokban és szakmai szinten sem áll a helyzet magaslatán. Miután ráfarag egy esetnél Victoryba küldik, ahol a bűnözési ráta az egeket verdesi. Foxx karaktere eme helyen dolgozik, igazi kemény legény és rá sem néznek jó szemmel felettesei, mert egy gyanúsítottat alaposan helybenhagyott. Együtt próbálják elkapni azt a gyilkost, aki valamiért a helyi rendőrőrs egyenruhásait öldösi.

Egy komment

  1. Abszolút várósnak tűnik….komoly thriller is kisülhet belőle, de egy retró buddy akciómozi is megszülethet. Asszem az irányt nagyban befolyásolja majd a 2 Guns sikere/sikertelensége..

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *