0

Christopher McQuarrie rendezi az Unforgivent

Christopher McQuarrie elfoglalt fickó. Az Unforgiven thriller-dráma forgatókönyvéhez 2010-ben látott hozzá a GK Films-nél, Angelina Jolie lehetett volna a főszereplő. Ám a projektet a Jack Reacher kedvéért magára hagyta, majd dolgozott Az óriásölőn (Jack The Giant Slayer) fantasyn és az All You Need is Kill sci-fin, de a Top Gun 2 szkriptjén is ügyködött. Mivel láthatóan egészen jól kijön Tom Cruise-zal a Mission Impossible 5-öt is rábízták volna. Ám McQuarrie úgy döntött, hogy visszatér az Unforgiven projekthez és a rendezői székbe is beleült.

A tervezet alapját egy angol minisorozat szolgáltatja. Ruth 15 évet húz le a sitten, miután megöl két rendőrt, akik ki akarják lakoltatni családját. A büntetését letölti, majd miután kijön a börtön kapuján megpróbál kimaradni minden bajból, csendes életet él, szeretné jobbá tenni a viszonyát testvérével és megismerkedik egy rendes férfival is. Ám az egyik rendőr két fia nem tudja elfelejteni Ruth tettét, amikor megtudják, hogy apjuk gyilkosa szabadlábra kerül bosszút forralnak.

Mivel a Paramount nem akar éveket várni a MI5-re így biztosra vehetjük, hogy heteken belül bejelentik, hogy ki rendezi a franchise következő részét.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *