7

K.I.T.T. a vásznak felé robog

knightriderDavid Hasselhoff nem a Baywatchnak köszönheti hírnevét, hanem a Knight Rider sorozatnak, ahol a Jogért és Igazságért Alapítványnak dolgozva beszélő, golyóálló és mindenféle kütyüvel ellátott verdájával, K.I.T.T.-el segített a bajba jutott embereken. A filmverzió a Weinstein Company berkein belül készülhet el, a forgatókönyvet Brad Copeland (Faterok motoron) írhatja.

Weinsteinék Glen Larsontól, a széria szülőatyjától vették meg a jogokat. Nem jellemző rájuk, hogy akciófilmeket készítsenek, de a cél az, hogy egy akcióorientált, nagyobb költségvetésű alkotást hozzanak össze. Hasselhoff már jelezte, hogy szeretne benne lenni.

A Knight Rider sorozat 1982-ben indult útjára, négy évadot élt meg, három tévéfilm készült utána, majd 1997-ben érkezett a rövid életű Team Knight Rider. Nem járt nagyobb sikerrel a 2008-as folytatás sem.

7 komment

 1. Már most halott ötlet,a sorozat is nagy bukta volt legutóbb,pedig abban még Mustang is volt,ami a legjobb momentuma volt.

 2. En lätok benne fantäziät de hoffot mellözve…
  ö ehhez öreg es egy vicc lenne. Ill en nem pg 13 ban csinälnek hanem csakis R kategoria. De mär probälkoztak ilyesmit összehozni reges reg rock al a spyhunter projektet…
  De mindent nullärol kezdeni egy szemelyiseg ätszabäs meg sok sok tech kütyüvel ellätott camaro v. mustang (szetem erre a ket jelenleg kultikus es uj kocsira kene fokuszälni) amik nem hihetetlen transformers alakitäsokat vetnenek be hanem egyszerübb meg a realitäs hatäsät surolva lehet akär jo is.
  megjegyzem a 2008as knöcht röder pilotja egesz türhetö. sok jo 5let volt benne persze lätszott hogy keves penz ällt nekik rendelkezesre.
  hanem ami utäna jött… na ott vkinek nagyon elgurult a gyogyszere es nemcsoda hogy meg a hard core fanok nezettseget is elvesztettek mert olyan borzalmas volt minden egyes epizod… ott pedig a nezettseg elvesztese a kasza…
  de jobb is.
  egy esszerü ,realitäs közeli , sok autos jelenet , esetleg haccker meg kem sztori beleszövese , ujabb generacios föszereplö ( joseph gordon lewit , Bradley Cooper , Ryan Gossling az en javaslataim) en ebben gondolkodnek.

 3. a 2008-as sori pilot-ja volt gatyi, borzalmas színészi játékokkal, maga a sorozat nálam még mindig nézős lett volna, jó csajok, jó kocsi, simán jobb, mint a Fast and Furious széria

 4. Az a név, hogy FLAG szó szerint azt jelenti: Alapítványa a Törvénynek És Kormánynak.

  Márcsak ezért sem értek egyet azokkal a filmkatosokkal, akik szerint egyik kedvenc sorozatom (csak az eredeti 4 évados) gyerekes lenne.

  Akárki lesz a rendező, annak nolanizálni kell majd a Knight Ridert, ez nem kérdés.

 5. Nekem a régi sorozat nagyon nagy kedvencem volt. Ezért úgy vagyok vele, hogy csináljanak csak nyugodtan, mert a sorozat amit csináltak, az elég harmatgyenge volt. Pedig a Pilot része az nagyon ütött. utána meg sajnos csak romlott, pedig a szereplők meg az új KITT jók is lettek volna.

  Ebben a leendő filmben eltudnám azt képzelni, hogy Hasselhoff lenne az új Devon (főnök), és természetesen használná még a régi kocsiját, csak a nosztalgia kedvéért 🙂 Na meg lenne egy új ember akit felvesz, vagy akár a fia is lehetne. és persze valahogy beleszőni Bonnie-t és RC-t is 🙂
  Ha olyan készíti aki totálisan KR fan volt kiskorában, és imádta a sorozatot, akkor nagy baj nem lehet, mert a filmben igenis van potenciál.

  Amúgy nekem már most tetszik az ötlet, és ha megvalósul, meg is nézem 🙂

  Ez a “nolanizálni” szó tetszik 🙂 Egy új irány van kialakulóban 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *