0

Heti bemutatók

0blivion

Feledés (Oblivion): A jövőben játszódó sci-fiben Tom Cruise egy drónszerelőt alakít, aki az elhagyatott Földön járőrözik. Majd rálel egy lezuhant űrhajóra, benne egy gyönyörű nővel, aki ismeri őt, viszont a férfi még soha nem látta. Joseph Kosinski, a Tron: Örökség rendezője készítette a filmet. Itt írtunk róla.

 

Eleven testek (Warm Bodies): Egy vírus következtében az emberek nagy része zombikká vált. R (Nicholas Hoult) szintén élőholtként tengeti napjait, majd valamiért ahelyett, hogy felfalna egy szőke lányt, inkább megmenti életét.

The Master: Paul Thomas Anderson drámájában Joaquin Phoenix alakítja Freedie-t, aki a II. vh. után csavargóként, célok nélkül tengeti életét. Majd megismerkedik a lehengerlő természetű szellemi vezetővel, Lancester Doddal (Philip Seymour Hoffman).

Teddy mackó (Tedd Bear): Dennis bodybuilder, kemény embernek tűnik, de valójában félénk fickó. Anyjával él, nem mer a nőkhöz közeledni. Végül úgy dönt, hogy egy egzotikus országban próbál feleséget találni magának. Dán dráma. Előzetes

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *