13

A függetlenség napja 2 és 3 Will Smith nélkül

1996-ban volt látható Roland Emmerich rendezésével, és Will Smith főszereplésével készült film, A függetlenség napja (The Independene Day). Az elmúlt években Emmerich és a producer, Dean Devlin mondott néhány információt az esetleges folytatással kapcsolatban, most azonban konkrétumokkal álltak elő. Egyik ilyen hír szerint a folytatás két részre lesz bontva: The Independence Day Forever Part 1, és The Independence Day Forever Part 2. Bill Pullman, aki Thomas J. Whitmore elnököt alakította a filmben, megerősítette, hogy visszatér a második részben. Továbbá az a hír is napvilágot látott, hogy Will Smith nélkül készül el a két részes folytatás.

ForgerON

First in, last out! - Bridgeburners

13 komment

 1. Nem kell, de nagyon kiváncsi vagyok miként folytatják… Az első űrhajó csak az előörs volt, és pechünkre feltelepítették az AVG-t?

 2. Smith nélkül egyáltalán nem lesz az igazi, nem hiszem el hogy nem tudtak megállapodni. Hogy fogják majd a filmben megoldani? Remélem Jeff Goldblum visszatér..

 3. Nem kell szerintem Smith.A gázsiját amit kapna,költsék inkább a trükkökre.
  Az első részben mindent elpusztítottak amit lehetett,nem tudom mit lehetne még felrobbantani.

 4. Smith és Goldblum nélkül nem lesz az igazi! Utálom, mikor egy folytatásból kihagyják a fontosabb szereplőket vagy azokat más színész helyettesíti!

 5. Will Smith annyira elvan szállva magától…:/ Egy rakat lóvét kérhetett a 2 rész miatt,és szerintem inkább költsék azt a pénzt egy kevésbé ismert színészre és az effektekre. Elég rég óta mondogatják a folytatást,meg legutóbb az első rész 3d konvertálását is törölték,nem tudom,de nem mostanában fog elkészülni.

 6. Áh, ő a film szíve-lelke. Nem érdekel, hogy sok pénzt kér, fizessék ki neki, úgyis behozza a háromszorosát.

 7. El nem tudom képzelni, hogy egy jó filmet – ami kerek, egész,- miért kell elrontani egy második, harmadik résszel! (Vagyis, gondolom, ismét itt a szezonja, hogy egy régi sikerfilmet leporolgatva, kényszerű folytatással még egy sokadik bőrt is lenyúzzanak a sztoriról, a minél több bevételért.)
  Will Smith tényleg remekelt a filmben, de azért ne feledkezzünk meg a társáról, Jeff Goldblumról sem, aki szintén jól játszott, és még sokan mások is…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *