12

Godzilla hírek

A Warner Bros hamarosan bemutatja a Guillermo del Toro féle Tűzgyűrű (Pacific Rim) sci-fit, amiben robotok, és szörnyek lesznek egyaránt, így koncentrálhatnak a másik hasonló tervezetükre, a Godzilla rebootra. Nehéz nem párhuzamot vonni a két film között, hiszen mindkettőben óriás szörnyek lesznek láthatóak. A többesszám a Godzilla esetében is helytálló, ugyanis két új lényt  is szánnak Gozdilla mellé. A rendező, Gareth Edwards szerint ez a film teljesen eltérő lesz, mint a Tűzgyűrű, s azt boncolgatja, hogy mi lenne, ha Godzilla ténylegesen létezne. A tervek szerint márciusban kezdik a forgatást, hogy 2014 május 16-ra megérkezzen a hagyományos, és a 3D-s mozikba.

ForgerON

First in, last out! - Bridgeburners

12 komment

 1. “azt boncolgatja, hogy mi lenne, ha Godzilla ténylegesen létezne.”
  Miért, a régi azt boncolgatta, hogy mi lenne, ha Godzilla csak egy kitalált lény lenne?
  Remélem, hogy ezt a szöveget átvettétek valahonnan, mert ez a félmondat tömény baromság.

  • Már miért lenne baromság? Olyan realizálási koncepciót képzelnek el, mint amit Nolan csinált a Batmannel – gondolom én.

   • Vagyis akkor nem fog létezni? Az lenne a legreálisabb 😛 Egyébként sajnálom h rebootolnak, teljesen jól lehetne folytatni egy második résszel.

    • Mert szerinted Batman nem létezik Nolan filmjeiben? Mert az lenne a “legreálisabb”? Naugye.

     • de már annyira unalmas Nolan is meg a realizálás is

      tönkreteszik vele a filmeket

     • Azért van különbség egy mutálódott óriás varánusz(vagy miez), meg egy milliomos pubi realitási szintje közt, akinek van pár spéci cucca 😀

   • Na de ha Godzilla szerepel egy filmben, akkor az úgy áll hozzá, h létezik, nem? Ebben sok újat nem fog mondani, maximum megpróbálja realisztikusabban előadni. Bár nem tudom hogy lehet realisztikusan előadni azt, hogy az atombombától egy felhőkarcoló méretű szörny jött létre, aki mindenáron New Yorkot akarja a földig rombolni.
    Szóval sztem a mondat ebben a formájában hülyeség, az persze lehet, h a rendező mást értett rajta.

  • Igen, Gareth Edwards nyilatkozta így, s ahogy nikodemus rávilágított realizált alapokra kívánják fektetni a filmet, amelyben lehetséges, hogy a monstrum származása, fejlődése, asszimilálódása, és életben maradása lesz látható.

 2. A megújult Godzilla mellett az új lényekre vagyok még nagyon kíváncsi! És akkor mindenki mindenki ellen lesz? Közben porig rombolják NY-kot?! Na, majd a Bosszúállók rendet raknak! 😀

 3. találnak a déli/északi sarkon egy dinót.
  a kormány elkezdi vizsgálni, mert milyen jó harci fegyver lenne belőle.
  de jajj kiszabadul a börtönéből és egy nagyváros felé veszi az irányt.

 4. Kíváncsian várom. Mondjuk a 90-es évekbeli filmet jól helyben hagyták… ugyebár az utolsó jelenet egy folytatásra utalt, amiből nem lett semmi.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *