1

Csak jövőre kezdődhet az Argo 2 forgatása

Nemrég került ki az Argo 2 Facebook oldalára:

“Kedves ARGO rajongók!

Bizonyára már sejtitek, hogy idén, 2012-ben már nem lesz ARGO 2. Ennek egyszerű oka, hogy át kellett dolgozni az egész forgatókönyvet. Egyrészt, mert nem volt igazán jó, másrészt, mert némi jogi akadályok is adódtak.

Azt is tudjátok talán, hogy 2011-ben egy különleges pénzügyi konstrukcióban szerettük volna megfinanszíroztatni a filmet, és létre jött a producer.hu nevű vállalkozás, ami azóta már nem aktív. Kiderült ugyanis, hogy a válság, a gazdasági helyzet nem tette lehetővé, hogy csupán támogatók, szponzorok és rajongók fedezzék a film teljes költségvetését.

Idén viszont bekövetkezett a csoda és a Nemzeti Filmalap felkarolta az ARGO folytatását. Jelenleg is azon dolgozunk, kéz a kézben a Filmalappal, hogy jövőre forgathassunk.

Az elővásárolt premier jegyek természetesen jövőre is érvényesek. Amennyiben mégis inkább visszakéritek az árát, írjatok privát üzenetet erre az oldalra (a jegy sorszámával kezdjétek).
Tehát további türelmet kérünk Tőletek, mostantól gyakrabban jelentkezünk a fejleményekkel és számítunk a Ti ötleteitekre is.

A brigád”

Egy komment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *