6

Az év filmjei 7 percben

Megszokhattuk már, hogy minden decemberben érkezik egy pár perces videó, amelyben csokorba szedik az adott évben bemutatott filmek nagy részét. Az alábbi munka Snoozing Tail youtube felhasználó munkája, ha pedig nem tudtok beazonosítani egy részletet, akkor ide kattintva megtehetitek.

6 komment

  1. Remek kis videó! Nem kis munka van benne. Ami tetszik, hogy mindhárom nagyobb rész baromi hangulatos. Ilyenkor mindig eltűnődik az ember, hogy nem is volt ez rossz filmes év felhozatal tekintetében. Az más kérdés, hogy ebből mennyit láttunk vagy mennyi jutott el hozzánk.

  2. A videó jó, de az idei filmes felhozatal siralmas volt. Egyszerűen nem tudnék összehozni egy top 10 2012 legjobb filmek listát:)

  3. Jó videó, az idei év tényleg nem volt annyira nagy durranás, a legtöbb hypolt film eléggé nagy csalódás volt, bár ennek ellenére jópár emlékezetes alkotás született, no meg a kis szerény filmek között nem egy kiváló film akad.

  4. Meg tudná valaki mondani, mi a videó első harmadának a zenéje? többször hallottam már, de sosem tudtam meg, melyik az…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *