4

After Earth előzetes

Will Smith évek óta nem állt a kamera elé, de idén a Men in Black harmadik részével bizonyította, hogy kíváncsiak még rá az emberek. Jövőre az After Earth sci-fiben lesz látható, amely elég rizikós vállalkozás.

A rapper-színész ugyanis M. Night Shyamalanre bízta a produkciót, aki jó ideje nem tett már le nézhető filmet az asztalra. Gary Whitta, az Éli könyve (The Book of Eli) írója vetette papírra a forgatókönyvet, ezt 2011 végén Stephen Gaghan, a Sziriána (Syriana) pofozta ki. Amerikában június 7-én mutatják be.

A történet 1000 évvel később játszódik, az emberiség már rég elhagyta a Földet, a Nova Prime-on leltek új otthonra. Cypher Raige tábornok (Smith) egy hosszú és fáradtságos küldetés után tér vissza családjához, felkészülvén arra, hogy rendes családi életet tudjon élni. Ám egy aszteroida csúnyán megrongálja űrhajóját, amiben nem csak ő tartózkodik, hanem fia (Jaden Smith) is. Kényszerleszállást hajt végre a veszélyes és számára ismeretlen Földön, mivel ő csúnyán megsérül fiára hárul a feladat, hogy megszerezze a jeladójukat, amely a távolban esett le.

 
Original Video– More videos at TinyPic

4 komment

  1. Énse bírom a gyereket, de nekem se Smith-el se Shyam-mal nincs bajom, úgyhogy jöhet. Azért a növényesnél remélem jobb lesz, mert az inkább vígjáték volt mint horror.

  2. Azért ez a trailer nem mutat meg sok mindent gondolom, mert a két Smithen kívül nem sok szerepkőt láttam:)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *