33

Bosszúállók stáblista utáni jelenet

SPOILERZÓNA, megtekintés csak saját felelősségre. Hozzáteszem az “úriembert” úgyis csak a Marvel képregények ismerői tudják beazonosítani. Mellesleg szerintem hamarosan úgyis leveszik a youtube-ról.

Ha valaki mégse tudná beazonosítani, az illető nem más, mint (jelöld ki a kettőspont utáni részt): Thanos

33 komment

 1. Hm, mi a francnak nyomják ki előre a stáblista utáni jelenetet? Így semmi értelme oda rakniuk…:S

 2. @Rolee83: Beleírtam, a videó után, ki kell jelölni azt a részt.

  @BuB: Nem is a stúdió tette közzé.
  Egyébként sem hiszem, hogy pont ez a figura lenne a Bosszúállók következő ellenfele, mert Whedon egy személyesebb hangvételű, kisebb költségvetésű produkciót ígért.
  Lehet, hogy majd a Thor 2-ben lesz benne:)

 3. @koimbra: Tényleg, nem is vettem észre, köszi! Bár így sem lettem okosabb, annyira nem vagyok képben ezekkel a szuperhősökkel! 🙂

 4. Pénteken 3D-ben… 😀

  Amúgy nem tudja valaki, hogy 3D-ben rögzítették-e, vagy csak konvertálták?

 5. Ha a Föld ellen megy,akkor szerintem az Avengers folytatásában lesz. Thor úgy is visszamegy Asgardba,Vasember Kínázik,Amerika Kapitány meg kevés lenne egy ismételt Föld ellene csatához. Gondolom én 🙂

 6. @Dean6: Amúgy engem kissé elszomorítana, ha az egész egy ilyen űrlény-inváziós filmmé degradálódna. Ennél több kapacitás van bennük.

 7. Hát már lehetett tudni, hogy ő lesz benne, de én attól még végig fogom ülni a stáblistát, hiába mindig csak mi vagyunk azok a barmok, akik a moziteremben maradnak 😀

 8. @koimbra: Én azt olvastam (talán itt), hogy s Thor 2-ben egy varázsló nő lesz az ellenfele (benne volt az Earth Mightiest Avengersben, de most hirtelen nem tudom a nevét).
  Én eltudom képzelni ellenfélként Thanos, egyedül azt sajnálom hogy új tagként nem hozhatnak be X-men-es karaktereket (pl:Wolferine)

 9. nem jó a spoiler színe, mert kijelölés nélkül is látszik. olyan szürkére kéne színezni, mint a háttér, nem fehérre…:))))

 10. @Frederico: Szerintem nem lenne jó. Már a képregényekben is erőltetett, amikor egy történetbe beleraknak vagy 10 ismert Marvel karaktert. Inkább maradjon ez a felállás, aztán max mellékszerepekben jöhetnének az újabb karakterek.

 11. @A nép fia: Épp hétvégén terveztem egy posztot arról, hogy mely karakter jogai nincsenek épp a Marvelnél:) De Kevin Feige pl elmondta ha akarnál Higanyszálat is szerepetethetnék, mert van néhány karakter, amely abba a zónába esik, amelyet ők is, meg a másik stúdió is felhasználhat.

 12. @Dean6: Értelek, de én se arra gondoltam hogy majdnem minden jelentős karaktert beraknának, az már nagyon túlzás lenne. A rajzfilmben benne volt még Fekete párduc, Darázs, Hangya, őket szívesen megnézném még a 2. és a 3. részben.

 13. Vájtfülű szakértő nem vagyok, de azt tudom, hogy ez egy olyan karakter, aki ellen a teljes Marvel szereplőgárda együtt szokott felvonulni, és még akkor se feltétlen ők vannak túlerőben.:) Kizárt, hogy valamelyik hős önálló filmjébe rakják mint főellenség. Maximum cameo felbukkanásokat tudok elképzelni, hogy előkészítsék a későbbi nagy hiriget.

 14. Na gyerekek megnéztem!!! Komolyan mondom megkönnyeztem annyira jó volt. Eszméletlen. Nem kell itt mélyenszántó gondolatokra számítani a filmben. Viszont amit ígér a 130 perc izgalom, akció, tesztoszteron bomba azt hozza. A karakterek kurva jók. Vasembert imádom egy állat, viszont Hulk!!!!! Lérem szépen soha senki ne merje többé Ruffalo nélkül forgatni!!!!!!!!!!!!!! Hihetetlen eszméletlen kurva jóóóóó! Hulk a legjobb benne. Egy az egyben megfogták a karakter lényegét.
  SPOILER
  Amikor Lokit szarrá veri és benyögi. “Nyüzüge kis Itsen…” Én szabályosan tomboltam. 😀 😀 😀
  SPOILER vége.

  Az eddigi legjobb képregény film élményem. Újra gyerek voltam, felhőtlenül szórakoztam. Csodálatos, szuper és minden jó jelző amit csak eltudok képzelni. 🙂

 15. akkor most a stáblista UTÁN vagy a stáblista KÖZBEN van a jelenet?

  nem olvastam el a kommenteket, nehogy spoilerbe fussak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *