3

Lawless előzetes – Hardyék szeszt csempésznek

A Lawless forgatása 2010 februárjában vette volna kezdetét, de januárban kiderült, hogy nem sikerült összekaparni a költségvetést, ezért a projekt parkolópályára került. Majd decemberben a Sony Red Wagon Entertainment vette szárnyai alá a tervezetet,  Shia LaBeouf még kitartott a film mellett, mellé lépett be Tom Hardy. Nem sokra rá szépen besorjázott a többi színész is: Jessica Chastain, Mia Wasikowska, Jason Clarke, Gary Oldman és Guy Pearce szerződött le.

Matt Bondurant könyvében Nick Cave írt forgatókönyvet, amiből John Hillcoat dolgozhatott a forgatás alatt. Cave és Hillcoat korábban Az ajánlat (The Proposition) western hozták tető alá. LaBeouf, Hardy és Clarke játsszák a Bondurant fivéreket, akik a szesztilalom alatt szednék meg magukat. De az élet nem csak pia és dohány, hamarosan felbukkannak a színen az ügynökök és Guy Pearce-szel nem lehet lacafacázni. Végül már nem is vadászathoz hasonlított a hatóságok és a törvényenkívüliek “ügye”, hanem háborúhoz. Amerikai bemutató augusztus 31.

 

3 komment

  1. Elég komoly kis filmnek tűnik,gondolom a Boardwalk Empire sikere után majd lassacskán érkeznek újfent a “gengszter” korszakos filmek. Király!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *