14

Liefeld a Deadpoolról

Lesz végre valami a Deadpool filmből? Túl sokat eddig nem tudtunk meg a készülgető produkcióról, de inkább lassan valósuljon meg, minthogy elrontsák. Rob Liefeld képregényalkotó a héten az arizoniai Comic Conon beszélt a filmről, a stúdió már leforgatott egy 8 perces tesztvideót, ami igencsak benne volt az R kategóriában. Liefeld ugyan elég zavarosan fogalmazott, de a rajongók már ennek is örülhetnek.

“Szereztek egy remek rendezőt a film élére és ezen felül a forgatókönyv is nagyszerű. Talán láttam, de lehet hogy nem egy tesztvideót, ami után eldobnátok az agyatokat, ha Ti is látnátok. Atyaég, Deadpool is benne volt a megszokott kosztümjében. Katana párbajok, fegyverek, emberek arcába lőnek és még nevetésre is késztet. Talán ehhez hasonló videót láttam, de lehet, hogy nem. Ezek összessége után számíthattok arra, hogy ez lesz az első R kategóriás X-Men film, főleg, hogy a forgatókönyv is elég durva. Elképzelhető, hogy csináltak egy 8 perces tesztanyagot, hogy lássák miképp működik?” – mondta Liefeld

 

14 komment

  1. Érdekes nyilatkozat, kicsit kusza. Deadpool sötét humora mellé az R kateg dukál, ahogy szegény Rozsihoz is az illett volna. De jó lenne látni, azt a 8 percet.
    Ha már van forgatókönyv meg rendező, akkor egy éven belül csak elkezdik a forgatást.

  2. Remélem kiszivárog az említett 8 perces anyag. Vajon, ha lesz is valami belőle Reynolds-ra bízzák a szerepet, így a DC-s cameo után? Bízom benne. 🙂

  3. Akkora jó ez a karakter, művészet lenne elb..ni, de tudjuk, hálivúdban sok művész van 😀 Várom nagyon de egyet értek azzal, hogy inkább ne kapkodjanak.

  4. @A nép fia: Azért, mert Deadpool az x-men szériához tartozik. Ő is rész vett az X-Force programban, ahol megkapta Rozsi regenerálódó képességét, csak komplikációk léptek fel, amitől eltorzult arca meg a bőre. Btw nem Deadpoolt nevezte x-men-nek, hanem a filmet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *