13

A Chronicle rendezője bíznák az F4 rebootot

A Marvel hiába próbálkozott, nem sikerült visszaszereznie a jogokat a Fox-tól, ahol a Fantasztikus Négyes mozifilm készült. A stúdió a folytatás után egy ideig gondolkodott a harmadik felvonáson, Don Payne producer szóba hozta az Emberteleneket, a Puppet Mastert, Annihilust és a Negatív Zónát. Majd némi tökölés után úgy döntöttek, hogy újraindítják a franchise-t.

2009-ben Akiva Goldsman álldogált a rendezői poszton, a forgatókönyvet Michael Greenre bízták. Később Joe Carnahan, David Yates és James McTiegue neve is felmerült lehetséges rendezőként. Jelenleg Josh Trank a legesélyesebb arra, hogy levezényelhesse a rebootot, a 26 éves úriember tette le az asztalra a Chronicle produkciót, aminek a története szuperképességek “birtokába jutó” fiatalokra fókuszál.

Trank már túl van néhány megbeszélésen, a stúdiónak tetszik a Chronicle film, de egyelőre kivárnak. Először azt szeretnék látni, hogy miképp teljesít Trank műve és ha az eredményekkel elégedettek lesznek, akkor jöhet a szerződés.

Színészekkel még nem tárgyalnak, legutóbb Adrien Brody, Amber Heard, Jonathan Rhys-Meyers és Bruce Willis neve keringett a reboot körül.

13 komment

 1. @ForgerON: Tudom-tudom,de az előző részek azért voltak rosszak, mert egyszerűen nem lehetett komolyan venni az egész történetet,karaktereket.
  Szerintem nem kellene erőltetni.

 2. Nekem különösebb bajom nem volt a filmekkel, főleg a kettővel nem, a rebootot meg feleslegesnek tartom nagyon.

 3. Az F4 első része rendben volt, nem egy kiemelkedő darab, de a karaktereket jól eltalálták és meg voltam vele elégedve. A folytatás se rossz, bár Galactust elcseszték.
  A reboot felesleges, mármint a Foxnál, adják vissza a Marvelnek.

 4. nem vagyok oda az F!-ért a két filmet láttam, természetesen, Fátum jó volt benne, szerintem, meg Alba jól néz ki, de ennyi elég volt belőlük.

 5. nagyon sajnálnám !!!!
  szerintem pont a fantasztikus négyes filmek voltak az egyik legjobban sikerültek a 2000es évek képregény dömpingjéből.
  Simán leforgattatnám a folytatást

  most 3-4 évvel az eddigi filmek után megint nézhetem meg hogy lesz belőlük szuperhős újra és miért lesz gonosz doom?
  ennek mi értelme van?

 6. A Fantasztikus négyes filmek totál pusztulatosan f*stosak voltak…főleg a Lény volt benne a legszarabb. Olyan volt mint egy két lábon járó szarkupac !
  A reboot ennél már csak jobb lehet !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *