0

Chris Evans a Snow Piercerben

0snpBong Joon-ho, A gazdatest (Gwoemul) rendezője 2005-ben döntött úgy, hogy meg fogja csinálni a Le Transperceneige képregény filmváltozatát. Teltek-múltak az évek, majd egy 2009-es interjúban reményeit fejezte ki, hogy 2011-ben hozzá tud látni a forgatáshoz. Ez nem történt meg, de ha minden jól megy márciusban eldördülhet az első csapó. Érdekes, hogy nem hazájában, hanem Amerikában talált szponzorokra.

Az egyik főszereplő Song Kang-ho lesz, de mivel amerikai film lesz, így számíthatunk rá, hogy tömve lesz ismertebb hollywoodi nevekkel. Chris Evans már a fedélzeten, azaz a vonaton van. A Snow Piercer cselekménye ugyanis egy vonaton játszódik, a szerelvénynek nincs úticélja, csupán folyamatosan halad előre a hófödte világban. Hatalmas háború pusztított a Földön, az utolsó túlélők ezen a vonaton utaznak, világvége ide vagy oda a társadalmi ellentétek még mindig erősen jelen vannak.

Producer Park Chan-wook lesz, aki hamarosan szintén megmérettetik az amcsi közönség előtt, Wentworth Miller szkriptjéből forgatta le a Stoker horrort.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *