13

How I Spent My Summer Vacation poszter

Mel Gibsonnak sajnos nem sikerült a visszatérés, de talán néhány producert meghatott Robert Downey Jr. kérése, hogy bocsássák meg Gibson vétkeit és ne zárják be előtte az ajtót. A színész jövőre a How I Spent My Summer Vacation filmmel jelentkezik, amelyet 2009-ben Mexikóban forgattak a Ignacio Allende fegyintézetben. A forgatókönyvet Gibson maga írta, a rendezést pedig Adrien Grunbergre bízta, az úriember többek között first assistant director-ként dolgozott az Apocalypto, a Tűzben edzett férfi (Man on Fire) és a Bőrnyakúak (Jarhead) alkotásokon. Gibson egy bűnözőt játszik, elkapják és a legkeményebb börtönbe küldik, ahol egy 9 éves sráctól tanulja meg, hogy miképp tudja túléli a rácsok mögötti megpróbáltatásokat.

 

És egy kép a filmből

13 komment

  1. De elvileg van neki már annyi pénze, hogy akár saját gyártású filmeket is tudna forgatni, nem?

  2. Egy olyan tehetséges színésznek, mint Gibson, nem kéne eltűnnie a süllyesztőben. Ez a történet jónak tűnik, remélem sikerül a visszatérés. Bár nekem A hódkóros is nagyon bejött.

  3. Továbbra is fenntartom, hogy ez az ember nem ezt érdemli. Mindenki követ el hibákat, súlyosabbakat is. Miért nem veszik észre a hülye filmesek, hogy egy tehetséges ember csőszik ki a kezeik közül. Borzalom mit művelnek azokkal akik milliárdokat kerestek nekik egykor.

  4. @Shyllard: A Passiót tudtommal a saját cége csinálta, szarrá is kereste magát rajta. A kockázat így nyilván nagyobb, de a haszon is. Nem véletlenül jelentek meg az utóbbi pár évben új filmes cégek. Pl. Relativity vagy a Summit.

  5. Én azt bánom, hogy nem jött össze neki a vikinges project! Az Apocalypto után biztos vagyok benne, hogy megint nagyot alkotott volna.

  6. A Beaver azért színészileg hatalmas visszatérés volt, más kérdés, hogy Hollywood telibe szarta, de nagyon nagyot játszott az öreg. Kicsit röhejes, hogy megint ilyen akciószerepet játszik, de majd meglátjuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *