10

Újabb Blitz előzetes

Jason Statham kemény, mint mindig. Tehát semmi változás nem történt körülötte. A színész Elliott Lester irányítása alatt akciózott, az úriember leginkább kliprendezőként tevékenykedett, ám nem a Blitz az első kirándulása a filmek világába, 2006-ban tette le az asztalra a Love Is the Drug drámát. A forgatókönyvet Nathan Parker vetette papírra Ken Bruen regénye alapján. Parker korábban a Hold (Moon) szkriptjét mutatta fel, ami teljesen más műfaj, mint a Blitz. Statham egy zsarut formál meg, aki egy sorozatgyilkos nyomában lohol. Egyelőre még nem ismeretes, hogy mikor mutatják be.


10 komment

  1. az a legfrankóbb Statham esetében hogy mindig azt kapom tőle amit a film címe és a plakát alapján várok, nem okozott még csalódást, megnézős lesz…sajna még a Mechanic-ot sem láttam, az eredeti tetszett, meg is van, lássuk be végre ő az új Charles Bronson/Willis…ez kell nekünk sztem.:-))

  2. Statham az már nálam is olyan, mint Willis, v Swarci. Csak ő még nem okozott nekem csalódást egyszer sem 🙂

  3. @COLT: Willis-nek a filmjei mostanában eléggé hanyagok (pl a Hasonmás egyenesen förtelmes volt sztem) éshát Swarcinak is becsúszott anno egy-két vígjáték.

  4. @Shyllard: a Hasonmás sztem is vérgagyi volt, még az alap-képregényötlet sem tetszett, viszont azt szeretem amikor mindenki ugyanazon a véleményen van Frank Martinnal kapcsolatban.:-)))

  5. @Shyllard: Mondjuk ez tény és való, bár én nem láttam a hasonmást. A legutolsó Willis film a Red volt amit láttam, de asszem hogy azok után kihagyom a redet. Schwarzinak meg voltak jobb akcióvígjátékai, mint például a két tűz között.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *