0

Stb…

Az elmúlt napok kimaradt néhány híre röviden, poszterek, videók.

– A minap volt arról szó, hogy az Universal újabb remake-et készít a Farkasemberből. Nos kiderült, hogy ez folytatás lesz, ami DVD-n fog kijönni, Michael Tabb írja a forgatókönyvet.

– Quentin Tarantino beperelte szomszédját, Alan Ballt, mert annak madarai olyan ricsajt csapnak, hogy nem tud rendesen koncentrálni a forgatókönyvre.

– Bajban a Men in Black 3. Jeff Nathanson, majd David Koepp dolgozott a forgatókönyvön az utóbbi hetekben, de még mindig nincs kész. Ez nem tesz valami jót a félbehagyott produkciónak.

– Jennifer Lawrence-t akarják Az éhezők viadala filmbe.

– Az Amerika Kapitányban Derek Luke játssza Gabe Jonest, aki a képregényben a Howling Commando tagja volt.

– Duncan Jones nem tudott szponzorokat találni a Mute tervezetéhez, ezért forgatókönyvéből képregény készít. A futurisztikus Berlinben játszódó sztoriban egy néma csapos a főhős, aki elrabolt barátnőjét keresi.

Malin Akerman szerződött le a Welcome Inn egyik főszerepére. Két rossz kapcsolatban élő párosról szól a produkció, akik rájönnek, hogy minden évben ugyanazon hegy házikójában töltenek pár napot, csak épp más időben.


– Rob Siegel fogja dirigálni a Vaughn Meader vígjátékot, amiben Bill Hader formálja meg a címszereplő komikust, aki régen elég népszerű volt.

– A Marvel már visszaszerezte a Megtorló megfilmesíti jogait, Ray Stevenson szívesen eljátszaná a főszereplőt megint, a két fél már tárgyal egymással.

– Trent Reznor mégsem vesz részt az Abraham Lincoln: Vampire Hunterben, mivel a Year Zero minisorozat szkriptjével van elfoglalva.

– Sarah Jessica Parker és Marisa Tomei lehetnek a Married and Cheating főszereplői. A történet New Yorkban és Párizsban játszódik, három párt állít a középpontba, akik megpróbálnak boldogak lenni.

– David Strathairn, Molly Parker, Parker Posey, Rodrigo Santoro, Tony Shalhoub, Santiago Cabrera, Saverio Guerra, Peter Coyote,  Diane Baker és a Metallica dobosa, Lars Ulrich lépett fel a Hemingway & Gellhorn produkció fedélzetére Clive Owen és Nicole Kidman mellé. A sztori Ernest Hemingway és Martha Gellhorn kapcsolatára koncentrál.

– Michelle Rodriguez horrorban, a The Home kísértet járta idősek otthonában fog játszódni.

– Ron Underwood rendezi a Woodchucks sí dramedy-t. A film Vermontban játszódik, ahol a síelők megpróbálják megakadályozni, hogy egy vállalt átalakítsa a hegy környékét.

– Hobo With a Shotgun poszter

– Újabb Bad Teacher előzetes

– Miral poszter, előzetes itt.

– A Wilfred sorozat előzetese, főszereplő Elijah Wood, aki a kutyáját embernek képzeli.

– The Ward poszter, előzetes itt.

– Symphaty for Delicious poszter, rendező Mark Ruffalo. A történet egy lebénult DJ-ről szól, akin a doktorok nem tudnak segíteni, de a hit és az ima ereje csodákat művel.

– Limitless tv spot

– Gina Carano leveri Ewan McGregort, képek a Haywire forgatásáról.

– Source Code featurette

– Az új Tini Nindzsa Teknőcök sorozat előzetese

– A The Princess of Montpensier kosztümös dráma posztere

– Hesher poszter, előzetes erre.

– Daydream Nation poszter. Egy nő úgy dönt, hogy inkább vidékre költözik, ahol azonban szerelmi háromszögbe keveredik egykori gimis tanárával és egy füves fickóval, aki korábban osztálytársa volt.

– Hanna tv spot

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *