6

Things Fall Apart előzetes – Dráma 50 Centtel

50 Cent már nem csak a zeneiparban számít ismerősnek, néhány éve filmekben is kipróbálta magát. Kezdte a mozis alkotásokkal, majd elég gyorsan a B kategóriába került, DVD-s alkotásokban bukkant fel. Hamarosan érkezik a Things Fall Apart dráma, amiben egy rákos futballjátékost játszik, a szerep kedvéért pedig hajlandó volt leadni néhány kilót. A filmet Mario Van Peebles rendezte, aki még a 90-es évek örvendhetett nagyobb hírnévnek. Ray Liotta is látható lesz a filmben, bár ő sem ad manapság a minőségre.

6 komment

  1. ééén nemtom de Van Peebles-nek egy értékelhető filmje volt szerintem és az is 1991-ből, láttam egy Wesley Snipes-os filmjét, asszem az volt a címe Átkozott Szerencse, amiben egyetlen vizuálisan emlékezetes kép maradt meg bennem:a sztriptíz-táncos lány hátsófeléről készült.Amúgy a film über-gagyi volt a jófej és ártatlan fekete zenészről és a perverz serial-killer párról…nem tudom hová tenni Peeblest mint rendezőt.

  2. Hát nem sok pénzből forgathatták a filmet az látszik rajta, de 50 cent nagyon rákészült a dologra, és ez becsülendő. Lehet még hoz egy kis értékelhető drámát is a filmbe, és okoz pozitív meglepetést a nézőnek.

  3. hát becsülendő hogy rákészült a filmre, de attól még a zenéje, ami a csak a kokó, meg a szex, drog, pénz 3-asról szól, még mindig szó szerint a dráma kategóira…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *