9

Bay nem csinálja meg a Pain and Gaint

Mielőtt a Transformers második része a mozikba került volna Michael Bay arról beszélt, hogy az Autobotok következő eljövetele előtt össze akar hozni egy kisebb költségvetésű, Ponyvaregényhez hasonló filmet. Azt állította, hogy a történet megtörtént eseten alapszik, ami igen-igen vicces. A Pain and Gain címre hallgató alkotás a Miami News egyik cikke szolgáltatta az ötletet. A cselekményről is elárult valamit, idióta floridai testépítők álltak volna a középpontban, akik zsarolási és emberrablási ügybe keverednek bele.

Bay a legutóbbi Empire magazinban már azt mondta, teljes mértékben elhatárolódik ettől az ötlettől, ittas volt, mikor erről beszélt.

9 komment

 1. @szilard78: robbantási szakember ne rendezzen, rendező sem robbantgat! 🙂

  Amúgy még szép, hogy elhatárolódik, így első blikkre úgy tűnik, se effektek, se amcsi zászlók, se robbanások…

 2. @szilard78: Nekem spec az, h A Szigeten és az Armageddonon kívül számomra alig tett le élvezhető alkotást. Az Oscar-díj, mint tudjuk igaziból egy kalap sz*rt sem ér manapság, Bay-jel az a legnagyobb baj, h mostanában nagyon rászokott a kamerarángatásra, illetve a bugyuta sztorikra, ami nem válik éppen előnyére.

 3. @szilard78: hát, tény, hogy látványosak, de az nem mindig elég. Pölö az első TFnél még csak-csak, a második viszont hiába volt szép, halálra untam magam rajta, ráadásul a humoránál rosszabbat elég rég láttam filmen…

 4. @Alex Mahone: huh, alapjáraton kedvelem a Bad Boys 2-őt, humorosnak, pörgősnek találtam, és volt benne egy-két feszes hátsójú kubai conchita is…de humor tekintetében, a Transformers-ben, az elsőben van egy-két viccesnek szánt de rohadtúl égető rész, és mivel szöveg nélküli képsorokról van szó, csak Bay-t lehet felelőssé tenni…:-))

 5. Michael Baynek egy maradandó filmje volt eddig, A szikla. Azóta teljesen elszállt magától, önkritika és fejlődés nuku.

  Ennek a pasasnak nem rendezőnek kellett volna indulnia, hanem mondjuk vízvezeték-szerelőnek.

 6. Nekem Bay-től a kedvenc filmjeim A Szikla (egyik kedvenc akciófilmem a mai napig), a Bad Boys-ok, no meg A Sziget, amiben tőle szokatlan módon elgondolkodtatni is próbált…meg is bukott a film. Hozzáteszem, hogy sajnos.

  Transformers-ek közül az első tetszett jobban, én a másodikra sem mondom, hogy nagyon rossz volt, de az idétlenkedést nagyon túlzásba vitték benne, ez tény.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *