5

Hanks és Allen együtt kalandoznak

2003-ban a Disney nagyot nézhetett, mikor a Karib-tenger kalózai nem csak korrekt eredményt hozott, hanem kasszasikerré vált. A folytatás még többet termelt, ezért a stúdió nem tökölt sokat, úgy döntött, hogy egy újabb disneylandi attrakciót filmesítenek meg. A választásuk a Jungle Cruise-ra esett. A látogatók egy hajóba ülnek be, ami egy őserdő-szerű úton halad végig, ahol néhány veszélyesnek látszó (mű)állattal találkozhatott a kalandra befizető. 2006-ban a forgatókönyvre Al Gough és Miles Millar vetette rá magát, azóta sok új info nem jött a projekt környékéről, mintha benőtte volna a dzsungel a tervezetet.

Ám még sincs elfeledve,  sőt, volt némi történés a film körül. Kiderült, hogy a stúdió Tom Hankset és Tim Allent szerződtette le a két főszerepre. A két színész a Toy Story franchise-ban hallatta a hangját, de még nem játszottak együtt. A forgatókönyvön már Robert S.H. Schulman, a Shrek írója munkálkodik. A történetről egyelőre nem esett szó és még rendezőt is kell találni. Az viszont biztos, hogy nem egy keményebb, hanem inkább egy családbarát kalandfilmre van kilátás.

5 komment

  1. Ha egy rajzfilmben szerepeltek, akkor nem “játszottak együtt”? Vagy egymástól teljesen függetlenül veszik fel a hangokat?

  2. @Yooha: Anno egy rajzfilmnél az egyik szinkronhang azt mondta, hogy mikor felvették a szövegeket rajta kívül más nem volt jelen. El tudom képzelni, hogy ők is csak nagy ritkán futottak össze a stúdióban.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *