3

Gábor Zsazsa azt akarja, hogy Nicole Kidman játssza el őt

Film készül Gábor Zsazsáról. A magyar származású 94 éves színésznő azt szeretné, ha a produkcióban Nicole Kidman formálná meg őt. A hírt Frederic Von Anhalt herceg, az idős színésznő férje tette közzé.

“Azt akarja, hogy beszéljek erről Nicole Kidmannel… Nicole szerepelt az új Moulin Rouge-ban, Zsazsa pedig egy régebbi verzióban. Mindig azt mondogatja: ‘Nicole csodálatos volt a filmben, neki kellene eljátszani engem.'” – mondta Von Anhalt az E!Online-nak.

Gábor Zsazsa 1917-ben született Budapesten. Nevét Fedák Sári színésznő neve után kapta, akit szintén Zsazsának hívtak. 1936-ban elnyerte a Miss Hungary címet, 1941-ben költözött Hollywoodba, ahol a hírnév rátalált. Nem igazán élt nyugis életet, a botrányai, romantikázásai és válásai révén elérte, hogy ne feledkezzenek el róla. Először a Lovely to Lookban volt látható a vásznakon, majd a We’re Not Marriedben bukkant fel Ginger Rogers mellett. John Huston őt szerződtette a Moulin Rouge-ba. 1958-ban Orson Welles filmjében, A gonosz érintésében játszott. (A wikipédián többet is megtudhatsz róla)

 

3 komment

  1. Kirk Douglas és Gábor Zsazsa a két legidősebb hollywood-i színész, akinek a nevét ismerem. Csak akkor fogadom el a halálhírüket, ha az életkoruk már egy ideje megvolt háromjegyű szám!

  2. nem is tudtam,h színésznő és hogy valaha fiatal is volt, aszittem szimplán csak egy vén r…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *