20

A Halálos iramban 5 sokadik posztere és egy új előzetes

Vin Diesel és Paul Walker nem csak tövig fogja nyomni a gázpedált, hanem olykor előveszik a stukkert is. Ezúttal Rio de Janeiroban koptatják az aszfaltot, ahol rájuk akad egy fejvadász (Dwayne Johnson) és bandája, ezen kívül egy üzletember embereivel is meggyűlik a bajuk. A franciák ilyen posztert kaptak.

Befutott egy új előzetes is

20 komment

  1. Ezt a trailert még nem is láttam de szerintem annyira keménynek meg dögösnek akar látszani hogy átmegy az egész önmaga paródiájába 🙂 itt a végén ahogy fa arccal leugratnak a szakadékba már nagyon gagyi szerintem , mosolyognom kell rajta .
    Jó hogy rambo befoltozza a karját de az már 30 éves múvi …

  2. @koimbra: A retiküljükbe maximum ;D A jelenet vége, hogy csobbannak egy nagyot, de vicc h megússzák. Volt a Hullámtörők c. film, azt hiszem elhangzott egy mondat h -asszem- 10-20m-ről zuhansz a vízbe, olyan mintha betonra esnél… 🙂

    Nekem bejövős a film am nagyon várom, nem érdekel hanyadik, meg h milyen kemények. Én ezt várom el tőlük. Várom!

  3. Nem akarok beleszólni, de az előzetesben kicsit nagyobbat “zuhannak”. De most hiába linkelsz én csak mondtam amit hallottam egy filmben. . . tom h vannak szikláról ugrálós ürgék. Rég láttam a filmet, nem tok idézni mi is hangzott el pontosan, de úgy is tervbe vettem h megnézem újra, mert nagyon jóra sikeredett.

    Am kíváncsi vok majd moziban erre a jelenetre, tényleg érdekel miért nem lehetett, egyszerűen behúzni a kéziféket és megspórolni egy kocsi árát és a csobbanásra is kíváncsi vok, no meg ha belevetették magukat a szakadékba miért is döntöttek így (a rendező így kívánta 😀 )

  4. nemt.om de valahogy ért ez a Justin Lin az action jelenetek dirigálásához.Nem trafáltak vele mellé Neal H. Moritz-ék, kíváncsi lennék hogy vezényelne le egy James Bond filmet, persze tudom, nem angol a rendező úr…

  5. @I3eni: Nem okoskodni akartam ám, ugyanis teljesen igazad van ha nagy testfelülettel
    vagy merőlegesen nagy sebességgel éred el a vízfelszínt tényleg elég kellemetlen lehet. Ugrani tudni kell, amúgy szerintem is poénos már kicsit ez a fasztendfúrius, azért várom. A hullámtörőket pedig nem láttam, de jónak tűnik, kösz a tippet ;).

  6. újabb esmmit mondó poszter, kamukeményekkel…

    Inkább valami tényleg tökös film jöjjön már, The Rockal, és Vin Diesellel, valami olyasmi mint az ÁL/Arc volt, abban lenne pénz, és jól is sülne el:D(Ha csak nem Uw Boll rendezi)

  7. Egyxébként maga a trailer nem rossz, csak egy a gáz, ez maximum egy közepes akciófilm lesz, mert véleményem szerint a trailerben már ellőttek minden puskaport…lehet hogy döh unalom lesz, de az is hogy kellemesen csalódok. Eddig az egyet láttam, és egyáltalán nem tetszett.

  8. @–Behrooz–: Én is láttam a Hullámtörőket, ami vizimentőkről szólt, akik helikopterből ugrottak a tengerbe, tehát feltételezem, hogy tudnak ugrani, és abban tényleg azt mondták, hogy 30 méterről ugrani a vízbe halálos.

    Egyébként várós a film, nekem akármilyen szar előzetest tolhatnának az arcomba, akkor is megnézném a filmet a szereplőgárda miatt. 🙂 És mellesleg még mindig a második rész a kedvencem, de hátha ennek majd sikerül letaszítani.

  9. ez nagyon ott van. fény nők, brutál akció és diesel vs rock… nálam a legvárósabb idén…

    mondjuk a battle LA is jöhetne már…

  10. Ezekben a filmekben ne keressetek logikát. Igen, tuti nem tudnának kiúszni egy olyan csobbanás után, meg szerintem annak a “páncélteremnek” a kiszakítása 1:08-nál is messze van a reálistól…
    De kit érdekel?! 🙂

  11. @wesoner: senkit, éppen ezért film. Ha reális lenne, nem lenne olyan szórakoztató se szerintem…kellenek ezek a kisebb(vagy inkább nagyobb?:D) túlzások:D

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *