8

Refn rendezi a Logan futása feldolgozást

A Logan futása remake is be van már tervezve egy ideje, tavaly úgy nézett ki a helyzet, hogy a reklámfilmes Carl Erik Rinsch fogja dirigálni. Ám Rinsch végül úgy döntött, hogy inkább a 47 Ronin szamurájos filmet vezényli le. Joel Silver producer megtalálta a helyére a megfelelő embert Nicolas Winding Refn személyében , a főszerepre pedig Ryan Goslingot sikerült megnyerni.  Refn és Gosling nem is oly rég fejezték be a Drive akciófilmet. A direktor kétszeresen is örülhet, hiszen olyan színésszel dolgozhat, akivel jó munkakapcsolatot ápol. Másrészt pedig Silver a Csodanő producere és Refn nagy vágya az, hogy ő készíthesse el a képregényhősnőről szóló filmet, így a forgatás alatt legalább lesz ideje győzködni.

Az 1976-os film tartalma: A háború, a túlnépesedés és a környezetszennyezés túlélői hatalmas bunkervárosban élnek a huszonharmadik században, tökéletesen elzárva a külvilágtól. A rendszernek van egy szépséghibája: harmincéves korban halálos tánc vet véget a földi létnek. A körtánc elől egyre többen próbálnak megszökni, melyben egy titkos szervezet segít nekik. Francis és Logan olyan rendőri egységnél dolgozik, melynek feladata a szökevények felkutatása. Logan beleszeret a szervezet egyik tagjába, a csinos Jessicába. Elhatározzák, hogy ők is megszöknek ebből a világból. (port.hu)

8 komment

  1. @mutant: Látom te még ott tartasz hogy meglep ha valami igazi nagy klasszikust dolgoznak ujra, majd kinövöd nyugi és immunis leszel rá, mint én amióta tudom hogy a számomra nagy kedvenc halálos fegyvernek is jön a rimékje azóta semmin se lepődök meg 🙂

  2. @mutant: Igen, tudom nagyon durva, egyszerüen pofán vágják riggs meg murtaugh karaktereit. Mondj 1 olyan színészt aki feleannyira jól tudná alakítani ezt a 2 karaktert, jhonny depp és chris tucker?

  3. @edi95: Chris Tucker?? Ne is mondd:D Már csak E. Murphy a rosszabb színész:D Nem lehet se Gibsont se Glovert pótolni senkivel.

  4. @Gremlins: Persze hogy nem :), nyugi csak vicceltem, legrosszabb rémálmomba se jöjjön ellő Tucker murtaughként . Mondjuk a csúcsformában filmekben csak jól jött a ripacskodása 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *