11

Battle: Los Angeles tv spot

A Columbia stúdió 1 perces Battle: Los Angeles tv spotot mutatott be. Az évek alatt rengetegszer láttak UFO-kat, de 2011-ben bizonyossá válik, hogy léteznek földön kívüliek, megmutatják magukat és nem békés szándékkal érkeznek. Az emberek kétségbeesve nézik, hogy a nagyobb városok elbuknak.  Los Angeles még kitart, az emberiség egyik utolsó bástyáját egyszerűen nem vehetik meg az űrlények. Aaron Eckhart vezeti  harcba a bátor tengerészgyalogosokat, Michelle Rodriguez egy katonát alakít, Bridgette Moynahan pedig egy civilt játszik.

Feliratos előzetes

11 komment

  1. Már több videot is néztem a filmről és azok alapján nekem nagyon bejön a bemutatók mind hihetetlenül látványos volt amit eddig láttam és ezenkivül átjött az az igazi káosz hangulat. Nagyon várós múvi.

  2. Elég sokan húzzák már most ezt a filmet mindenesetre szerintem 1 nézést mindenképp megér.Annyira már csak tán nem lessz rossz:D

  3. Én igazán bírom Michelle Rodriguezt, de azért rajta kívül más kemény csaj is van, nem? :)) Mondjuk ha mondanom kellene egyet…. hm…..

  4. @edi95: Tudod vannak olyan emberek (én irigylem őket egyébként emiatt), akik egy poszter vagy egy pár perces filmelőzetes alapján már tudják, hogy egy film jó lesz-e vagy sem. 🙂

  5. @Spawn85: 🙂 gondolom ezek az emberek azt hiszik hogy hű de nagyon értenek a filmekhez és az egészet kenik vágják pedig szart se tudnak róluk….
    @koimbra: Te legalább egy normális érvet hoztál fel megindokolod hogy miért gondolod ezt ,viszont lemerném fogadni hogy ezen film nagy kritizálóinak többsége azt sem tudja hogy ki a rendező csak ránéz a poszterre nem tetszik neki és akkor azt mondja hogy ez a film szar.

  6. Miért lennének az UFO-k ellenségesek?? Azok nem EMBEREK! Ha hozzánk hasonló önpusztító önző természetük lenne, nem tudták volna kihúzni egy naprendszereken átívelő utazás megvalósításáig…

    (legközelebbi szomszédunk az Alfa Centauri rendszer is több mint 4 fényévre van, mai tudásunkkal 200 000 év alatt jutnánk oda)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *