7

Weinsteinék újravágatják A király beszédét

A király beszéde (The King’s Speech) eddig 107 millió dollárt hozott világszerte, szépen fog profitálni, hiszen csak 15 millió dollárba került, ráadásul az Akadémia 12 Oscarra jelölte. A Weinstein Co. fejesei pedig még jobban ki akarják használni a film körüli felhajtást és úgy tervezik, hogy az R kategóriás alkotást újravágják, hogy az PG-13 vagy PG besorolást kaphasson, így nem csak a felnőtt közönség ülhet be rá. A stúdió Tom Hooper rendezővel közösen dolgoznak az új verzión és hamarosan a marketinget is kidolgozzák.

Colin Firth formálja meg VI. Györgyöt, aki dadogott és a probléma leküzdése érdekében felkértek egy elismert logopédust, Lionelt Logue-t (Geoffrey Rush), akinek segítségével leküzdhette az uralkodó a dadogását.

Feliratos előzetes

7 komment

  1. szerintem alapból csak az R besorolás alját üti meg a káromkodós részek miatt. Nem sok különbség lesz.

  2. magyar bemutató febr 3. nincs már messze és érdemes elmenni moziba a dvdscr helyett. és tényleg eléggé alulról súrolja az R besorolást. pár káromkodás még nem a világ.

  3. Most csak azért a néhány fuck-ért R besorolás?… Még csak nem is valakire mondja, hanem csak úgy, és nem is tesz hozzá sokat a filmhez. 😀

  4. Hát, az biztos, hogy ezt egy laikus fiatal nem fogja végigülni. Nekem nagyon tetszett, ne értsetek félre, csak úgy gondolom, hogy ezt a PG és a PG 13 besorolás alá tartozók nem fogják megnézni olyan számban, hogy ez látható és mérhető legyen a készítőknek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *