7

Újabb képek a Pókember forgatásáról, ezúttal Denis Learyről

A minap érkezett meg az első hivatalos kép a Pókember filmből, amin végre megnézhettük, hogy miképp fog kinézni Andrew Garfield a pókkosztümben. Ám most ismét a forgatásról láthattok néhány fotót, ezeken Denis Leary látható, a színész George Stacy kapitányt fogja játszani, aki Gwen Stacy apja. Úgy tűnik éppen akcióba indul. Vajon a bűnözőket akarja elkapni vagy a Hálószövőre vadászik?

7 komment

  1. Persze ez rendben van, de amint megtudtam h ez nem folytatás lesz hanem egy remake vagy valami hasonló azonnal az új rémálom az elm u. film jutott az eszembe. Az is nagyba be lett harangozva meg minden……aztán bukás lett. Nem pokemberel van baj hanem az új színészel például vagy az új karakterekkel akiket nem biztos h csak úgy befogad a közönség.

  2. @edi95: Sztem iszonyat jól tették, h ujrakezdték, mert a 2. részen kívül sztem egyik sem volt értékelhető film a régi triológiából….

  3. @Shyllard: Nem vagyok a változás ellen , jó ha van újítás ez tök rendben van. De már többször is olvastam csak a blogon h sokaknak például nem tetszik az új csávó aki alakítja pókembert , meg h nincs kigyúrva meg nem tetszik a ruhája meg egy csomó apró semmiség ami mint láthatjuk sokakat zavar mert megszokták a régit .
    Ez szerintem olyan mint a Terminator 4 Shwarci nélkül ,lehet h jó a film tele van frankó újításokkal meg zsíír robbanásokkal, akcióval .De az emberek hozzászoktak valamihez és így sokkal nehezebben fogják befogadni ezt a filmet
    ,nehezebben fogják a Tobey Maguire rajongók elfogadni Garfieldot és még sorolni lehetne .De majd eldől h mi lesz 🙂

  4. Amerika Kapitány izmos, Thornak dagadó izmai vannak, Hulk brutál…de Pókember sosem volt az hatalmas izmozatú hős. Vékonyabb testalkatú, fürge mozgású ürge ő.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *