7

Újabb előzetes A papnak

Paul Bettany akciózni akar? Rendben, hadd tegye. Korrekt szereplőgárdát sikerült mellé találni: Christopher Plummer, Maggie Q, Karl Urban, Lilly Collins, Cam Gigandet. Nem baj az sem, hogy vámpírok ellen veszi fel a kesztyűt, az egyetlen problémát a rendező személye, Scott Stewart jelenti. Az effektesként dolgozó úriember a Légióval (Legion) mutatkozott be rendezőként, amely elég gyér lett. Az esélyt ismét megkapja, hogy bizonyítson, ha a fejekre kent kereszteket megszokjuk már fél siker.  Az előzetes nem más, mint két és fél perc akcióbomba, nem lenne gond, ha A pap (The Priest) egy másfél órás agyzsibbasztó hentelés lenne. A produkció Hyung Min-woo TokyoPop mangáján alapul. Olvasta valaki?

7 komment

  1. Gagyi, köszönjök 2 próbálkozás elég lesz a rendezőnek. Bettany jó volt a Master and comamnderben, de úgy tűnik ennyire volt elég a benyalizása a Da Vinci kódós filmmel…

  2. Ezzel csak az a gond, hogy a Légió előzetese is elég odabaszós volt a film maga mégis egy rakás trutyi lett.
    Én nem adok neki sok esélyt, szerintem hasonlóan béna lesz mint a kedves rendező úr első próbálkozása.

  3. @ZF2: Azért Bettany a Lovagregényben sem volt rossz ám:) Sőt, a feledhetően rossz Tintaszívből is leginkább az ő karaktere maradt meg emléknek:)

    Csak azt tudnám, mi a fenének kell ezeket is vámpírnak hívni? Legyenek démonok, és kész.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *