11

Travolta, a keresztapa

Na ki a Főnök? John Travolta. Nagy a valószínűsége, hogy ő fogja eljátszani New York egyik maffiavezérét, John Gottit.  Marc Fiore, a Fiore Films fejese és a Gotti tervezet producere nagyon szeretné, ha Travoltát le tudnák szerződtetni. “Kiváló színész. John Gotti pedig egy ikon. Akárcsak Travolta. Az embereknek már van egy kialakult képük a Gotti családról, tudják, hogy kik is ők. Nem lehetsz egyszerűen csak egy jó színész, nagyszerű aktornak kell lenned, hogy John Gottit megformáld. ” – mondta Fiore.

A filmet Nick Cassavetes, A szerelmünk lapjai (The Notebook) alkotója fogja rendezni. John Jr. szerepére James Franco az esélyes, vele egyeztetnek, bár ő eléggé elfoglalt mostanában, ajánlatokkal bombázzák, majd meglátjuk, hogy mit választ. Ha mégsem sikerült megnyerni Francot, akkor Fiore nem esik kétségbe, van még néhány név a listájukon. Az is kiderült, hogy a Gotti família nem csak hogy áldását adta a produkcióra, de tanácsadóként aktívan közre fognak működni a forgatás alatt.

11 komment

 1. Ráférne Travoltára egy jó szerep végre! És nekünk sem ártana egy igazán jó Gengszter mozi 🙂

 2. Az “új generációs”színészekben mintha nem lenne meg a kellö sárm,inteligencia,egy ilyen szerep megformálásához.

 3. “a Gotti família nem csak hogy áldását adta a produkcióra, de tanácsadóként aktívan közre fognak működni a forgatás alatt” Kíváncsi vagyok mennyire fognak beleszólni a munkálatokba… Am meg gengszter film jöhet bármikor bárkitől, főleg ha Travolta is benne van és még jól is játszik! 🙂

 4. A Gotti család,majd megmondja hogyan képzelik el a filmet.Ha nem így lessz,küldik a nyers halat a rendezönek.:)

 5. Biztos nem lesz egyszerű a forgatás, hogy mindenkinek elnyerje a tetszését. Csak nehogy gubanc legyen, mint anno Seagal háza táján. Neki is volt némi afférja más irányban tevékenykedő “vállalkozókkal”.

 6. @game ower: Assante remek volt, és Anthony Quinn is kellett bele.
  A család nyilván csak ilyenekbe fog beleszólni, hogy valóban ő ölette-e meg a szomszédjukat, aki halálra gázolta az egyik Gotti-gyereket, meg mennyire volt benne a drogkereskedelemben, stb.

 7. Na nee!
  A rendező személye előre garantálja, hogy ez egy nagy rakás sz** lesz. (Sajnos nem az apjára ütött.)
  Travolta mint Gotti? Nevetséges…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *