16

Theron az Alien előzményfilmben?

Charlize Theron lehetett volna J. Edgar Hoover titkárnője a Hoover című filmben, ám a színésznő úgy döntött, hogy nem akar benne lenni Clint Eastood filmjében. E helyett inkább a Snow White and the Huntsman filmre írt alá, ahol a gonosz királynőt játszhatja el. A szokásos történetet azzal dobják fel, hogy a vadász megtanítja Hófehérkét a túlélésre, így a főhősnő nem lesz olyan gyámoltalan és szende.

A Fox fejesei azonnal lecsaptak a felkínálkozó lehetőségre,  Theront szerződtetnék le az Alien előzményfilmekre. Úgy hírlik, hogy Ridley Scott az egyik női szerepet Noomi Rapace-nek szánja, míg a másik női karakter megformálását   Michelle Yeoh-ra bízná. A stúdiónak nem igazán tetszik, hogy Amerikában viszonylag ismeretlen színésznőket tegyenek bele a produkcióba, sokkal ismertebb arcot akarnak, Theron számukra remek lenne. Rapace azonban jövőre már ismert lesz a jenkiknél, hiszen a Sherlock Holmes 2-ben Robert Downey Jr-ék oldalán veti be magát a nyomozásban.

16 komment

 1. Szerintem ki kellene hagyni az Alien előzményfilmekből. Sőt, olyan csajt választanék, aki tehetséges ugyan, de még pár évig nem lesz komolyabb főszerepe, ezen filmeken kívül. Tehát ne Sherlock Holmes, meg az ehhez hasonló kommersz szarok adják már el az Alien filmet.

  Egyébként Charlize Theron-nal nincs bajom. Csak ide nem illik.

 2. mi az, h nem illik? winoma ryder illet a 4be? simán… meg lehet ugy csinálni a színésznőket, h passzoljanak… smink és jelmez meg 10 kg izom:)
  rampace rideg ábrázata mellé nagyon is passzolna theron… yeoh repüljön.

 3. @eric: “winoma ryder illet a 4be?” Hát kurvára nem 😀
  Na de tényleg, a negyedik élien már a lényeken és Weaveren kívül semmiben nem élien, ez azért szerintem eléggé világos.

 4. Most nem azért, de egy alien filmben az alienek a sztárok. Totál felesleges, hogy ki megy ellene vagy ki menekül előle. Weaver sem volt ismert név, mikor elkészült az Alien 1.
  Sőt, a második részbe a Vasquez katonát alakító csaj sem volt híres, talán ez volt az egyetlen ismert szerepe, viszont rohadt jól alakította.

 5. @koimbra: ott a pont. Annak örülnék nagyon, ha egy deka ember nem lenne a filmben, csak az élienek és más lények, de mint tudjuk, Hollywoodban ez egyszerűen lehetetlen.

 6. @Alex Mahone: az nem lenne túl érdekes, mert nem értenénk, hogy mit mondanak, ezért csak harci jelenetekből állna a film, dialógusra nem lenne mód

  Bár feliratos filmként mehetne, de azt nem szeretik az amerikaiak. 🙂

 7. Egy vicc: miért hívják a földönkívülieket Alien-nek? (mert a földön nem Élien)

  Szerintem nem a színésztől függ, jó csaj, szeretem, akár jó is lehet. Ha viszont a sztorit elbaltázzák (megint)akkor tényleg mindegy ki játszik benne, akkor is rossz lesz.

 8. Újabban a hentelés a vérszomjat oltó gyilkolás. Ennél érdekesebb az etimológiája a mostanában hasonló jelentéstartalommal bíró “gyakás”sal.

 9. Engem nem zavarna ha benne lenne!! Sőt, igazából leszarom milyen színészek lesznek a filmben, csak jöjjön már a film!!

 10. @koimbra: John Connor mostohája is ő volt, aki átszúrta téezres karjával a férje fejét valamint egy tejesdobozt. Zseni a csaj, viszonyleg kevés hófehér bőrű lány tudna ennyire hitelesen mexikóit játszani.

 11. Határozottan el tudom képzelni egy ilyen filmben. Amúgy is nagyon szeretem, mint színésznőt. A Rémben nyújtott alakítása nagyon meggyőző volt.

 12. @koimbra: Nem, nem az alienek a sztárok. Csak kellék. Ha nincs érdekes, karizmatikus emberi figura, akkor középszerű lesz a film. Lehet, hogy 79-ben Weaver még nem volt ismert, de ettől még nem véletlenül esett rá a választás – a mai napig az egyik legjobb színésznő a szakmában. (mellékesen, John Hurt, Tom Skerritt és Ian Holm akkoriban igencsak erős húzónevek voltak.) Oké, hogy ti megelégedtek egy AVP 1-2 szintű szarral, amiben aztán tényleg bepakoltak mindenféle sorozatszínészt, hisz úgyis csak a lények számítanak… de valakinek lenne igénye egy komolyabb filmre is a témában.

  Theronnal semmi problémám nincs, de mint főhősnő felejtős. Nincs olyan markáns jelenléte a vásznon, mint Weavernek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *