5

Mikor lesz valami a Szellemirtók 3-ból?

A Szellemirtók folytatása nehezen akar megvalósulni, Bill Murray kivételével mindenki szívesen benne lenne a harmadik felvonásban. Murray közölte, hogy csak akkor hajlandó részt venni a projektben, ha már az elején megölik és a továbbiakban szellemként lenne jelen, a kérését állítólag teljesítették, de még így sem elégedett. A rendezői székben Ivan Reitman üldögél, akivel a Comingsoon oldalnak sikerült egy interjút készítenie.

“Van egy nagyon jó forgatókönyvünk, de Billnek el kellene olvasnia azt. Ezt még nem tette meg. Tele van a net mindenféle hírrel, hogy elolvasta a szkriptet és nincs megelégedve vele.” – mondta Reitman, majd hozzátette – “Nemrég küldtem el neki, majd meglátjuk mit szól hozzá. Isten tudja, hogy mennyi ideig tart, mire elolvassa. Meglátjuk. ” – Ezen kívül megerősítette, hogy a filmben az összes eddig megismert fő karakter benne van, de azért lesz néhány új szereplő is. Reitman szerint ez lesz a legjobb rész a franchise-ban.

És ha már Szellemirtók…mostanában elég nagy divat, hogy az Eredet zenéjét ilyen-olyan videók alá betegyék. Most éppen a Szellemirtók előzetesét társították vele.

 

5 komment

  1. ha olyan lesz mint a video játékuk akkor inkább ne. bill murray meg igen csak megöregedett és nem hiába csak kisz szerepeket vállal. ez a projekt meg évek óta próbál összejönni , hol a régi hol egy teljessen új szereplő gárdával emlegetik. van értelme ha a 0 kezdenék és technikában is vmi újjat csinálnának mint anno az elsőben a trükkökben is újat mutattak.

  2. Hát, Bill Murray pont a Szellemírtók 2. miatt nem volt hajlandó azóta sem elvállalni második részeket… Ha rajta múlik, nem lesz 3. rész. Hacsak nem sikerült valami olyan forgatókönyvet csinálni, ami tényleg nagyon jó.

  3. Még most is azt mondom, hogy Murraynek egy zsíros csekk kellene. Egyébként sem nagyon indult be még a szereplőválogatás, úgy érzem ezen kívül van más probléma is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *