6

Képek a Dylan Dog: Dead of Nightból

Kevin Munroe, a TMNT animációs film rendezője készítette a Dylan Dog: Dead of Night filmet. A Dylan Dog képregényszérián alapuló produkcióban Brandon Routh játssza azt a magánszimatot, aki természetfeletti, misztikus ügyekre szakosodott, démonokkal, vámpírokkal és egyéb lényekkel veszi fel a küzdelmet. Routhnak nem eshet nehezére ezekkel a teremtményekkel összeakaszkodni, játszott ő már képregényfigurát, Superman gúnyáját is magára ölthette pár éve. Alább láthattok a filmből néhány képet, a démon kissé gagyinak tűnik, de majd meglátjuk, hogy milyen mozgásban, illetve ez a fehér fény is olyan fura.

 

6 komment

  1. Egy picit Konstantin a démonvadász-nak tűnik. Főleg hogy ebben is játszik az ottani Sátán, Peter Stormare.
    Bár attól még jó lehet.

  2. Nekem is rögtön a Constantine ugrott be! Meg hogy, jé, ez a Szökésből a pasi, nem mellesleg pont a Sátánt játszotta az előbb említett filmben. A démon meg gagyi, de még abból a jóleső fajta bénából. Mint abban a Jack Black filmben, ahol rock párbajt vívtak az ördöggel.

  3. @Mese92: Naja, de ott nem volt zavaró, mivel az egy vígjáték volt.

    A képeket, trailert, eddigi posztereket nézve szerintem ezt az egészet sorozatban kellett volna megcsinálni, mert tuti nem lesz valami nagy nézővonzó…. Pedig tv-ben tényleg működhetett volna a dolog, ott egyáltalán nem zavaró, ha egy szörny egy kissé cikisen fest….

  4. Kiváncsi leszek hogy mi jön ki belőle. A képregény néha kifejezetten jó volt, de ez inkább direct to DVD-nek hat. Legfeljebb az olaszoknál mutatják be moziban…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *