5

Franco nyáron lát hozzá az As I Lay Dying rendezéséhez

James Franco hamarosan az Oscaron fog poénkodni az est egyik házigazdájaként és elképzelhető, hogy díjat is fog kapni a 127 órában (127 Hours) nyújtott alakításáért. A színész hamarosan rendezőként is ki fogja magát próbálni, tervezi szerint nyáron kezdi forgatni William Faulkner regényének, az As I Lay Dying filmváltozatát.

Franco az MTV-nek árulta el, hogy a forgatókönyv rendkívül hosszú, 160 oldal és ha minden igaz, akkor az egyik kedvenc színészét, Michael Shannont szerződtetheti le a filmre. Rajta kívül úgy tűnik, hogy Paul Dano, Richard Jenkins és az elmúlt években kamu rapperként hülyéskedő Joaquin Phoenix is látható lesz a produkcióban. A történet szerint a Bundren család visszatér szülővárosukba, mivel az anya azt szeretné, hogy itt temessék el.

5 komment

  1. Hmmm, nos a Pókember után nem hittem volna, hogy látjuk még a srácot. Meg kellene néznem azt a 127 órát.

  2. @countrypecos: Nekem keresnem kell egy feliratot a filmhez és megnézem. A legrosszabb az, hogy sejti az ember az előzetes alapján, hogy mire megy ki a hattyúdal, erre valaki kommban le is írja, hogy de gáz, hogy … Trollok mindenütt.:)

  3. @filmfreak paul: Annyira nem spoiler, legfeljebb csak az újszülötteknek. Annak idején, 2003-ban tele volt az összes pletykalap a csávó sztorijával… Ezen kívül meg más nagyon nincs a filmben, amit egy-két szóba le lehet gyilkolni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *