15

Fotók a Pókember forgatásáról

A Pókember reboot forgatása zárt körben folyik Los Angelesben, de azért már kijött néhány jobb kép a munkáról.

Úgy néz ki a rajongók és a filmet várók közönségét egyelőre a pókruha osztja meg a legjobban. Egyeseknek azért nem tetszik, mert nem úgy néz ki, mintha Peter maga készítette volna, másoknak úgy az egész nem tetszik, ahogy van. Szerintem az anyaga kicsit meglepő, talán valami fényes műanyag, vagy bőr lehet és nem néz ki valami kényelmesnek, de például a csizmáját elfogadnám.

Kattints tovább a képekért.

 

15 komment

 1. “…mert nem úgy néz ki, mintha Peter maga készítette volna…”

  Most őszintén, a Tobey-s filmekben – amellett, hogy nagyon tetszett a külcsíne – úgy nézett ki, mintha ő készítette volna? 🙂

 2. Valaki itt a blogon írta, hogy maga készítette, úgy emlékszem. Én magam arra nem emlékszem a képregényből, hogy ez a ruha hogyan készült, csak a sötétről tudom, hogy idegen bolygóról volt. A külföldi fórumokon háborognak a ruha miatt, csak pár hozzászólást futottam át, felületes kifogások vannak.

 3. @nyuszisz: A képregényben maga varrogatta, minden harc után elszakadt.
  A sötét “ruhát” a Titkos háborúkból hozta haza, amit nem kellett varrogatni, mert “meggyógyult” mindig. Az F4-hez egyszer beugrott, ott Reed megvizsgálta, kiderült, hogy egy szimbióta, ami élősködik. A Fantasztikusok segítségével levakarta magáról, majd a “ruha” később kereket oldott és Eddie Brockra mászott rá, akiből Venom lett.

 4. olyan mintha latex vagy vynil rétegek lennének összefércelve.
  nekem 8 …
  sztem kár volt ezt újrakezdeni . inkább egy jó gyíkemberes 4-es kelltt volna a tóbiással.

 5. Szerintem jobban át kellett volna alakítania ruhát, és nem ilyen gumibugyira, hanem hogy látsszon, hogy tényleg ruhából van, nem műanyagból.

 6. @nyuszisz: Az a sötét “ruha” benne volt 3. részben is ha megnézed ott van arról a cuccról egy rövidke történet.

  A mostani ruha meg iszonyatos , a régi sokszorosan odaveri . Ez úgy néz ki mint ha valami fólia vagy műanyag szar lenne , nem csak hogy csúnyább de ilyet még varni se lehetne szerintem .
  És ha már annyira a képregényhez akarják hasonlítani hogy hálóvetője lesz meg minden akkor a ruha is hasonlíthatna a képregénybelihez ez viszont teljesen az ellentéte .
  Lehet hogy szőrszálhasogatásnak fog tűnni de ez bizony egy fontos alapeleme a pókember filmeknek és így még több mint 1 évvel a bemutató előtt nálam meg is van az első rossz pont .

 7. @nyuszisz: Tudom, Tudom, láttam én is. És elhiszem h ki kell vesézni az ilyen dolgokat, hisz első infók/képek amikről csak ez rí le, hogy vajon milyen anyagú a ruhája és ki varrta neki. Bár sztem felesleges ezen izélni. Lehet nem kényelmes, ezt adták rá és kész. Am nézem ezeket a képeket, és már lehet tudni, vásznon annyira máshogy fog vissza jönni az egész és tuti fény derül a “ki varrta a ruhát?” kérdésre is. Csak nekem vicces, hogy még mindig ez a téma. 😀 De jópofa ;D

 8. A ruhát ö varta, legalábis az elsö 3 részben.
  Azt hiszem az 1. részben említi de nem biztos a lényeg h ö maga mondja.

 9. Azért milyen klassz témát sikerült már feldobnom? 😀 Az egész bejegyzés a ruhán vitatkozik!

  @edi95:
  Igen, ott ő varrta, az első részben mutatják, ahogy tervezgeti, rajzolja a ruhákat.

  Amúgy meg szerintem valami digitális utómunka úgyis lesz rajta, mert így egy röhejesen gumi-hatású pizsamának tűnik. Csoda, hogy tudnak forgatni, és nem röhögnek minden egyes képkockán, amikor ez a szerencsétlen Garfield latexpizsiben ugrál a kamionok tetején.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *