3

Eminem áll a Random Acts of Violence thriller középpontjában

Eminem letudta a 8 mérföldet (8 Miles), majd a nagy siker ellenére továbbra is a zene világában maradt. Néhány héttel ezelőtt kiderült, hogy a Southpaw drámában ő játszhatja a főszerepet, e mellett azonban van még más is a tarsolyban. A Fox berkein belül formálódó Random Acts of Violence krimi-thrillerben lesz látható.

A történetet úgy írták körül, hogy az a Grand Theft Auto számítógépes játék szegény emberes verziója lesz. Eminem egy börtönviselt fickót játszik, aki próbálja egyenesbe hozni az életét. Ám ez nem olyan egyszerű, volt bandatársai azt szeretnék, ha újra hozzájuk csapódna és velük dolgozna. Az FBI is szeretné meggyőzni, hogy segítsen nekik egykori haverjai lebuktatásában. A fickó ügyesen és okosan azon munkálkodik, hogy a két oldalt kijátssza egymás ellen, e közben pedig pedig arra is marad ideje, hogy bosszút forraljon az ellen, aki a sittre juttatta.

A forgatókönyv sok ember kezén átment, majd David Von Acken végezte el rajta a végső simításokat és a rendezői teendőket is el fogja látni. Von Acken leginkább a tévé világában ténykedett, a Kaliforgia (Californication) és a Döglött Akták (Cold Case) sorozatok egyes részeit dirigálta, ám ő forgatta le a Seraphim Falls – A múlt szökevénye (Seraphim Falls) bosszúfilmet is.

3 komment

  1. Eminem jó színész és sztem a Seraphim Falls nagyon jó film volt, ígyhát várva várom ezt az alkotást! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *