5

Egy kép az Anonymusból

Roland Emmerich idén nem kaland-vagy katasztrófafilmmel jelentkezik, hanem azt a teóriát járja körül, miszerint William Shakespeare darabjai más ember tollából származnak. A politika thrillerben helyet kapnak az intrikák és a trón utáni vágy, de azért a romantika sem marad ki belőle. Rhys Ifans játssza Edward de Vere-t, akihez a Shakespeare móvek köthetők. David Thewlis pedig William Cecilt alakítja, Vanessa Redgrave I. Erzsébet királynőt formálja meg.

5 komment

  1. Nem csak sztori miatt érdekel, hanem hogy mégis mit tud ezzel kezdeni Emmerich. Talán ezután abbahagyja a katasztrófafilmek készítését és igazi komolyfilmes lesz? 😛

  2. Szerintem jók a katasztrófa filmjei. Tudom, tele vannak hibával, főleg az utóbbiak. De szódával elmegy.
    Ez a film viszont engem is érdekel. 🙂 Ahogy Shyllard is írta, a történeten kívül az is érdekel, hogy Roland Emmerich mit kezd vele.

  3. Ha nem lesz rossz, akkor előfordulhat, hogy Michael Bay is össze tud hozni valamit, ami nincs tele robanásokkal, meg akcióval:) Mert ugye Bay a TF után valami kisebb volumenű filmet akar.

  4. Hááát, én most másnapos vagyok, mivel a Pro7 éjszakára tette a Tudors-t. Szerintem az a sorozat nagyon magasra tette a mércét középkori filmes témában, és az emlékezetes mozifilmes próbálkozásokat is més fényben láttatja (most nem a Costner féle robin hoodos ökörségre gondolok, hanem mondjuk az Elisabeth vagy a Branagh féle Henry V). meglátjuk mit kezd Emerich ezen a vonalon, de nem nézek ki többet nála a Costneres szinvonalnál.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *