4

A Super 8 Brazíliában Darlings címen fut

J.J. Abrams idei sci-fi akciója körül nagy a titkolózás, amivel máris elérte, hogy rengeteg figyelmet kapjon a projekt. Rengetegen várják az alkotást, annak ellenére, hogy túl sokat nem tudhatunk a filmről. Most kiderült, hogy Brazíliában a Super 8 Darlings címen fog futni. A készítők tudhatták, hogy erre sokan felkapják a fejüket és értetlenkedve bámulnak maguk elé, hogy ott miért kapta ezt az elnevezést, gyanítható hogy ez is csak a jó marketing kampány része. Elképzelhető, hogy végül máshol sem Super 8 címen fog futni a mű.

4 komment

  1. Öcsémmel kitaláltuk hogy miről szól majd a film(a cím egyébként pont hozzáillene). Szerintünk a szuper8 valami hatalmas szörny lesz, aki megszökik a kormánytól, és összehaverkodik csomó gyerekkel(jó sok gyerekszereplő lesz a filmben). Ez amolyan E.T. 2 lesz, csak egy hatalmas hulk-al:) Szerintetek? Nektek van valami ötletetek?

  2. @henry06: Szóval van ez a vonat, rajta a szörnnyel, a vonat ugye felborul, a szörny -szegény- kitör és a földi oxigéndús légkör néhány másodperc alatt megöli. A film a továbbiakban egy nőcsábász fiúról szól (Mr. Rockandroll) aki túl sok lányba lesz egyszerre szerelmes és addig őrlődik, míg végül az apja furgonjával nekihajt egy vonatnak. Vége.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *