11

A S.W.A.T. – A különleges kommandó folytatásának előzetese

2003-ban került a mozikba a S.W.A.T. – A különleges kommandó sorozat mozis verziója, amelyben Colin Farrell és Michelle Rodriguez akciózhatott. A film korrekt eredményt ért el, mégis 8 évet kellett várni a folytatása. Ám az eredeti csapatból senkit nem hoznak vissza, sőt a második részt nem is mutatják be a mozikban, azonnal a tékák polcain landol. A főbb szerepekben Robert Patrick (Terminátor 2), Gabriel Macht (Vakító fehérség), Giancarlo Esposito (Breaking Bad sorozat), Kristanna Loken (Terminátor 3), Carly Pope (24 sorozat) lesz látható. Patrick játssza a bűnözőt, akit el kell kapnia a kommandónak, Macht pedig a csapat főnökét formálja meg. Benny Boom dirigálhatta le a folytatást, ő eddig kliprendezőként tevékenykedett, illetve két éve a Next Day Air vígjátékot szállította le. A B kategória rajongói odáig lesznek érte.

11 komment

  1. azert, sajnalom, mert az elso resz szamomra egeszen korrekt lett… de azert beprobalom ezt is!

  2. @doggfather: Nyílván volt egy kommandós ötletük és mivel a stúdió úgyse tervezett be mozis folytatást, ezért a nagyobb nézettség reményében úgy döntöttek, hogy ezt a címet adják neki. Az első rész rajongói közül hátha többen veszik meg.

  3. Én várom! Az első rész tetszetős volt és igen így a “rajongók” is biztos előveszik. De miért kell mindig full olyan kaliberű csapatot összeállítani amit már az első részbe láttunk ? 🙂 Az előzetes néhol nekem kicsit spoiler.

  4. Folytatást csak egyféleképpen érdemelt volna: azokkal a színészekkel. Bár úgy nem is biztos h egy B kategóriával állnánk szemben.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *