11

A Kozmikus Kocka Vörös Koponya kezében

E hónapban érkezik az Amerika Kapitány mozifilm előzetese, szóval erre még várni kell pár napot. Az Inside SFX Magazine-ban azonban megjelent egy új kép a filmből, ezen Johann Schmidt, azaz a Vörös Koponya  (Hugo Weaving) látható, aki a nagy erejű Kozmikus Kockát tartja a kezében. Ez a tárgy egyébként a Thor filmben is fel fog tűnni.

11 komment

  1. Már a múltkor is feltűnt, mikor röviden összegeztétek (asszem) Kev Fiege információáradatát a marvel filmekről, hogy félrefordítottak valamit. Az eredeti cikk szerint (IGN Movies)az előzetes legkorábban januárban jön ki. Szóval türelem 🙂

  2. Már a múltkori marveles híráradat olvasásakor is feltűnt, hogy valaki csúnyán félrefordított egy mondatot: Kevin Fiege nem decemberre, hanem legkorábban januárra ígérte az előzetest. Szóval csak türelem 🙂

  3. @Bateman0326: Ahol én olvastam először, ott azt írták, hogy next week és nem azt, hogy next year. De most rákerestem a neten és tényleg azt mondta, hogy köv. év. Szóval ahol először olvastam, ott írták félre.

  4. Annyira várom már..jobban basszus, mint az esküvőmet:D (remélem,az uram nem olvassa:D)

  5. @doggfather: de ez mi, hogy kozmikus kocka? Tiszta Transformers, és nem az a bajom, hogy onnan koppintják (ha egyáltalán, mivel ki tudja, melyik volt előbb), hanem az, hogy egyszerűen tök reális, ha a birtokodba veszel egy darab nagyra nőtt jégkockát, tiéd a világuralom. Pure creativity.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *