2

Statham játssza el Charles Bronson egykori szerepét

1972-ben mutatták be Charles Bronson főszereplésével a Mestergyilkos (Jeges lehelet címen is futott) akciófilmet. Bronson egy Arthur Bishop nevű bérgyilkost alakított, aki a legjobb a szakmában. Egyik áldozatának a fia felnéz a fickóra és ugyanolyanná szeretne válni, mint Bishop, aki végül tanítványául fogadja őt. A srác a különféle megbizatások során kitanulja a mesterséget, ám egyszer eljön az idő mikor a tanítvány átvenné a mester helyét.

A remake-ben Bronson szerepét Jason Statham kapta meg. Donald Sutherland játssza Statham egyik célpontját, fiát pedig Ben Foster alakítja, akiből Statham bérgyilkost farag. Heteken belül kezdődik a forgatás, a rendezői teendőket Simon West (Fegyencjárat) végzi. A történeten kívül szerintem elég kevés köze lesz a két filmnek egymáshoz.

2 komment

  1. én nagyon várom ezt a filmet.jason statham az egyik kedvenc színészem.nagyon jó filmjei vannak bár az utóbbi időben volt egy két bal lépése.pl.szállító 3 illetve crank 2.azok szarok voltak.talán ezzel most javíthat meg majd a stallone-és filmmel is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *