7

Paranormális Fűrész

Hétvégén a Paranormal Activity és a Fűrész megmérkőzött egymással és az utóbbi maradt alul. A FunnyorDie ismét vicceskedett egy kicsit és összemosta a két filmet. Adott egy pár, akik szunyálni szeretnének, de Jigsaw nem hagyja őket békén.

Én úgy vélem a videót sikerült úgy megcsinálni (ha nem is direkt), hogy úgy tűnjön a Fűrésznek már a kukában a helye, új uralkodó érkezett, a Paranormal Activity személyében.

7 komment

  1. @curby: Nono…a 15.000 dolláros film eddig több, mint 60 millió dollárt hozott. Ne nevezzük említésre se méltónak. Ráadásul fontolóra vették a folytatását is.

  2. az lehet hogy sok pénzt hozott de valljuk be őszíntén hogy mostanság már akármit el lehet adnni amerikában.Ez már nem a jó öreg 80,90-es évek amikor még volt színvonal(őrölt stone,predator,péntek 13,ezüst pisztolygolyók…)A folytatás meg nem sokat jelent mert már mindig mindenek folytatást csinálnak akár sikeres akár nem.persze ízlések és pofonok de akkor is erős túlzás azt mondani hogy ez mennyivel jobb a fűrésznél ami már a hatodik résznél tart:)

  3. @curby: Pont te mondod, hogy Amerikában minden szart el lehet adni és hogy a Fűrész már a hatodik résznél tart 🙂 (akkor hogy is van ez). A Fűrész már nem igazán tud újat mutatni, ezért jobb a Paranormal Activity. Nem egy rég lejárt csontba próbál kapaszkodni a stúdió, ahogyan teszik azt a Fűrésszel, hanem eredeti ötletet pakoltak le az asztalra, ami talán nincs még annyira elcsépelve. Az meg hogy neked jobban tetszik a Fűrész, hát istenem, ízlések és pofonok, bár nem tudom, ha így nyilatkozol láttad-e már a Paranormalt, vagy csak zsigerből utasítod el azt, ami nem Fűrész.

  4. Hál istennek nem láttam és nem is fogom megnézni de ettől függetlenül lehet véleményem.Az előzetese bőven elég volt.Amúgy képzeld nem csak a fűrész filmeket szeretem a horrorok terén de azért megmaradok egy színvonalnál.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *