14

Animációs “levél” J.J. Abramsnek

animatedstarGeorge Lucas első Star Wars trilógiáját hatalmas rajongás övezi, az előzményeket taglaló filmeket már kevesebben kedvelik és sok kritika érte. J.J. Abrams készíti a következő részt, ezt már mindenki tudja. De milyen filmet is várunk? Prescott Harvey rakta össze az alábbi animációs videót, amely afféle nyílt levél Abramsnak. Ebben 4 dologra hívja fel a rendező figyelmét, szerinte ezeket a szabályokat kellene betartania.

 

14 komment

  1. Hát igen. Ezeket a szabályokat meg kéne fogadnia, de a minőség nem csak a rendezőtől függ, mert mint tudjuk, a Disney az Iron Man -be is beleugatott, hogy ne legyen túl “durva”. Többször rászóltak a rendezőre. Kétlem, hogy egy ilyen projektbe ne ugatnának bele és azt is kétlem, hogy egy Disney -s SW -ben bárkinek is levágnák a karját, vagy más testrészét.
    Sajna ez van, de az első rész után majd úgyis kiderül minden.

  2. Nem hiszem, hogy reagálna. Azt csinál, amit a stúdió mond.
    Meg ez így szép csokorba szedve, ötletes meg minden, de nem csak a rajongókból kell kiindulniuk. Nehéz mindenkinek megfelelni, és a még nagyobb profit eléréséhez az kell. A fanok úgyis elmennek megnézni, akkor miért ne igazodjanak a családosokhoz is?!
    Gondolkodjatok az ő fejükkel. Sajnos nem a minőséget tartják szem előtt. Fogyasztói társadalom.
    Reklámokkal is képesek megnézni filmeket a TV-ben, nekem az nem menne. De a legtöbb embert ez nem zavarja, vagy ha igen, akkor is tűri.
    Na kicsit már eltértem a tárgytól, de értitek szerintem.
    Legyen kicsi az elvárásotok, hátha akkor nem csalódtok akkorát. Nekem pl a Star Trek 2-vel kapcsolatban olyan elvárásom volt, hogy “csak legyen hasonlóan jó, mint az első”. Sajnos nekem nagyon nem jött be.

  3. szerintem a star wars egy olyan irdatlan pénztermelő franchise hogyha nem nyúlnának hozzá akkor is dollármilliárdokat termelne egyfolytában. ezért majdhogynem jogilag is megalapozott hogy minőségi munkával rukkoljanak elő :)))
    viccet félretéve,igyisúgyis megnézik, csak a hozzáállásuktól függ mit raknak le az asztalra. ha a klasszikus szellemet idézi meg azért lesz nyerő, ha az újra fog hajazni akkor meg azért.

    szerény véleményem hogy sosem fog akkorát odabaszni mint a klasszikus. hasonlót csak a gyűrűk ura rakott le azóta. ahhoz hogy hasonló mítoszt lássunk, egy újat kéne teremteni, az viszont rengeteg pénz, rizikós. a marvel is egy bejáratott világhoz nyúlt, ráadásul jól megágyaztak neki, ha nem kecsegtetett volna sok pénzzel még időben leállítják.

  4. Hatalmas rajongóként nekem tetszett az előzmény trilógia is. Aki látta a Fanboys c. filmet, az tudja hogy a végén van egy igen találó rész, mikor beülnek a moziba az I. részre, és az egyik szereplő felteszi a nagy kérdést vetítés előtt: “Mi van ha szar lesz a film?” de tuti megnézem majd, aztán levonóm a következtetést.

  5. A lézerkard akkora jó dolog, hogy annál jobbat sose fognak kitalálni. Tehát ha lesz folytatás, és lesz benne lézerkard, akkor megnézem.
    A politika meg lehet izgalmas, de az előzményekben nem volt az.
    Az erőt megmagyarázni meg akkora nagy bunkóság, hogy a létező legbüdösebb-legprosztóbb dolog volt, amit csak ki lehetett találni. Ezért Lucasnak ezerszer bűnhődnie kellene, de sajnos nem lehet akkora büntetést kitalálni, amit megérdemelne. A halál nagyon-nagyon kevés ezért.
    Az erőnek pont az a lényege, hogy egy misztikus valami. Pont.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *