9

Don Mancini összeeresztené Freddy-t Chucky-val

chuckyfreddyChucky rendszeresen visszatér és bizony a téli időszakban jön a franchise következő része. Éppen ezért Don Mancini rendezőt hívják is jó sok helyre, legutóbb éppen a Necronomicast vendége volt, ahol elárulta, hogy nem lenne ellenére, ha a baba elmenne az Elm utcába. Ráadásul ötlete is van egy esetleges Chucky vs Freddy filmhez.

A direktor sokat gondolkodott rajta az eltelt évek során és szerinte meglehetne valósítani, a gond, hogy nem azonos stúdiónál vannak a jogok. Ettől függetlenül a film remek lehetne, mindkét figura szeret beszélni és mindketten különálló személyiségeke. „A Riviéra vadorzói horrorverziója lehetne Gyerekjáték az Elm utcában címmel. Chucky az utcában lévő egyik ház hálószobájában kötne ki. Itt találkozna Freddyvel, ahol kiderülne, hogy tulajdonképpen eléggé kedvelik egymást, megvan az összhang közöttük. De aztán rájönnek, hogy az Elm utca túl kicsi számukra, itt csak egyikük maradhat.” – mondta Mancini

9 komment

 1. Jó ötlet. Bár ez sztori, hogy a két rém először puszi palytások, majd ellenségek lesznek, már a Freddy vs Jasonben elsütötték.

  • Azért ez nem egészen úgy volt! Az elfeledett és képességeit vesztett Freddy feltámasztja Jasont, hogy Springwoodban gyilkolásszon hogy az emberek újra rettegjenek tőle és újra megjelenhessen az álmaikban. Semmiféle pajtáskodás nem volt ebben!

 2. Faszságnak tartom,mert Chuky baba és ő nem alszik,akkor hogy is tudna kapcsolatba lépni Freddyvel? A másik,hogy kicsi az Elm utca? Chuky oda megy és akkor megy amikor csak akar. És soha nem ragadt le egy helyen. Ez egy halva született ötlet és remélem soha sem valósul meg.

   • Mert telenyomták altatóval. De most egy babát telenyomni gyógyszerrel? XD Halva született ötlet.
    Akkor inkább Mike-ot kéne bele tenni. 🙂

    • Hát nem vagyok biológus, de attól, hogy egy telenyomnak nyugtatóval, attól még álmodni nem tud, aki tudják ütni vele.
     Egy Freddy vs Michael Myers film szerintem eléggé FvsJ másolat lenne. Én inkább Pinheaddel ereszteném össze Kruegert. 🙂

 3. A Rémálmot remakelni kell,nem tovább rondítani,bele rúgni a sorozatba. Egy tisztességes remaket csinálni. Ennyi.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Biztosra megyünk *