8

Tippeljünk: Miképp teljesít az Alien: Covenant

Három új film mutatkozik be szélesebb körökben Amerikában a hétvégén. Kétség sem férhet hozzá, hogy a Minden, minden (Everything, Everything) romantikus dráma és a Diary of a Wimpy Kid: The Long Haul vígjáték előtt fog végezni az Alien: Covenant. De vajon mennyit fog termelni Ridley Scott filmje? És megszerzi-e az első helyet, képes lesz-e lenyomni A galaxis őrzőit (Guardians of the Galaxy)?

aliencovenantposter

8 komment

  1. Szerintem olyan 300 millió körül. A Prometheus a boxoffice alapján 400 milliót hozott össze (130 millió a büdzsé), úgyhogy a Covenant esetében szerintem nem túlzás a fenti összeg.

  2. A büdzsé kapcsán én 111 Milla dől olvastam ,persze adókedvezményekkel kijöhet kevesebb is. Nyereséges lesz,nem kérdés,de válsz ez a Prometheus alatt fog teljesíteni,350~400 között globálisan.Nyitohetvege ugy40-45 Amerikában teljes bevétel 120 korul ..persze ha a film jó-és remelem az-akkor meg bármi megtörténhet látva az utóbbi egy év R kategóriás sikereit

  3. 35-40 millió összejöhet, aztán erős mélyrepülés. Amerikában a százas nem lesz meg. De nemzetközileg jobban fog teljesíteni, simán meglehet a 300, szerintem.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *